Home > Business > Tine Bollen nieuwe general manager van Kasteel van Ordingen

Tine Bollen nieuwe general manager van Kasteel van Ordingen

Tine Bollen volgt Yannick Bouts op als de nieuwe general manager van het Kasteel van Ordingen.

Vorige maand kondigt Bouts zijn vertrek aan naar La Réserve in Knokke maar hij belooft dan ook op zoek te gaan naar een opvolger voor zijn functie bij het Kasteel van Ordingen. Onder zijn leiding kreeg het hotel van het Kasteel van Ordingen het label vijf sterren en werd het lid van Relais & Châteaux. Restaurant Aurum behaalde een Michelinster.

De Bilzerse Tine Bollen (39) wordt zijn opvolger, een vrouw met ruime ervaring in de hotelwereld. Na haar studies toerisme deed ze sales- en operationele ervaring op bij Châteauform, een groep van seminarie- en eventlocaties met meer dan 65 kastelen en landhuizen in Europa. Daarna kwam Bollen terecht bij Martin’s Hotels waar ze op het hoofdkantoor in Genval verantwoordelijk was voor sales en marketing. Ze was ook betrokken bij de opstart van Martin’s Red – het hotel van de Rode Duivels – en Martin’s Rentmeesterij in Bilzen. De voorbije twee jaar werkte Bollen bij vastgoedontwikkelaar Vestio.

Met haar job als de nieuwe general manager van het Kasteel van Ordingen is Bollen weer terug in de hospitality. Op haar nieuwe werkplek komt ze terecht in een familiale omgeving, want eigenaar Richard Sleurs, zijn zoon Koen en hun echtgenotes zijn nauw betrokken bij het reilen en zeilen in en rond het kasteel.

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.