Home > Business > Thuis Partners gaat vol vertrouwen tweede halve eeuw in  

Thuis Partners gaat vol vertrouwen tweede halve eeuw in  

Op 1 januari 1972 timmerde mr. F.M.H Thuis, oftewel Frans Thuis, het bord van zijn eigen advocatenkantoor aan de muur. Hijzelf, noch iemand anders, kon zich destijds voorstellen dat ruim 50 jaar later, in een goed gevuld Parkstad Limburg Theater in Heerlen, met honderden relaties, het gouden jubileum van dit kantoor zou worden gevierd.

Toch was dit afgelopen woensdagmiddag wel het geval. En doordat het kantoor de afgelopen halve eeuw is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een – voor  Limburgse begrippen – groot advocatenkantoor, met meer dan 35 medewerkers, was er een grote opkomst van (oud)-medewerkers, familie en uiteraard relaties.

Persoonlijke gesprekken, kwaliteit leveren, maar altijd met een vleugje humor vormen de rode draad door het bestaan van Thuis Partners en dus ook door het programma van het jubileumfeest. De ‘oude’ maatschap keek, met gepaste trots, terug op het verleden. Waarbij de huidige maatschap juist een blik op de toekomst wierp. En in die toekomst is werk genoeg, luidde de conclusie. Mensen en bedrijven zullen in de toekomst altijd juridisch advies nodig hebben, ongeacht alle vormen van digitalisering waarmee de samenleving nog te maken krijgt.

Zo kon men met een trots en positief gevoel aan de borrel beginnen.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu