Home > Business > Thijs Sicking nieuwe directeur Mise en Place Nederland

Thijs Sicking nieuwe directeur Mise en Place Nederland

Thijs Sicking is benoemd tot directeur Nederland van Mise en Place. Met zijn benoeming gaat er een nieuwe fase in voor het studentenuitzendbureau voor de horeca- en evenementenbranche, zo is de verwachting van het Maastrichtse Hospitality Synergy Group waar Mise en Place bij hoort.

Mise en Place, bijna dertig jaar geleden opgericht in Maastricht, matcht duizenden studenten en vele cateraars, hotels, restaurants en evenementenorganisatoren. Het heeft zichzelf de afgelopen twee jaar vanuit hoofdkantoor Utrecht opnieuw georganiseerd. Ook is duidelijk geformuleerd waar het uitzendbureau voor staat. Mise en Place belooft studenten de leukste en beste flexibele bijbaan voor studenten in Nederland. Voor zakelijke relaties is de propositie ook duidelijk: op momenten van ‘piek en ziek’ en bij grote en kleine evenementen kunnen ze rekenen op representatieve, getrainde en energieke studenten in diverse functies.

Sicking (1988) zal samen met het managementteam de nieuwe propositie van Mise en Place de komende maanden verder vormgeven. Sicking is afgestudeerd bedrijfskundige en heeft in zijn studententijd gewerkt bij Mise en Place. De laatste jaren is hij in diverse managementfuncties in de Nederlandse horeca actief geweest, naast zijn werkzaamheden als zelfstandig ondernemer van getServed. Sicking is klaar voor zijn nieuwe stap: „Met veel enthousiasme ben ik afgelopen maand begonnen als directeur van Mise en Place Nederland. Samen met het gedreven team dat ik de afgelopen weken heb leren kennen ga ik aan de slag om Mise en Place nog beter en sterker dan ooit te maken.”

Oprichter van Mise en Place en CEO van Hospitality Synergy Group Charles van Goch: „Met Thijs aan boord gaan we een nieuwe fase in met Mise en Place. Een fase die nodig is om Mise en Place te evolueren tot een bedrijf dat aansluit bij de student van nu en aansluit bij de vraag van onze zakelijke relaties. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn daarin cruciaal. Thijs heeft het Mise en Place DNA in zich en is een bruggenbouwer tussen onze zakelijke relaties, ons team en de enorme groep aan studenten.”

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.