Home > Business > Thermae 2000

Thermae 2000

Thermae 2000, het wellnesscentrum op de top van de Cauberg, is op 24 juni aanwezig op de Chapeau Château Fair.

‘Het goede leven in Limburg’
De slogan van Chapeau, ‘het goede leven in Limburg’, is de mooiste link tussen Thermae 2000 en de exclusieve lifestyle fair. Daar draait het bij Thermae 2000 immers allemaal om: rust, ontspanning en een natuurlijk bron van het goede leven: hun eigen thermale bronwater.

Vernieuwingen
Al sinds medio 2016 vinden er bij Thermae 2000 vernieuwingen plaats. Van spiksplinternieuwe kleedruimtes tot vernieuwingen in het wellness gedeelte en horeca-gelegenheden. Momenteel wordt de Skin & Body Care vleugel onder handen genomen. Deze wordt vlak voor de fair geopend en zal hier dan ook groots onder de aandacht gebracht worden.

Thermaal bronwater
Een dag in het thermale bronwater (dat altijd 32 graden warm is) in combinatie met een rondje langs de sauna’s staat gelijk aan optimale ontspanning. Het thermale bronwater heeft namelijk een heilzame werking op spieren, gewrichten én op de huid. Dit bronwater wordt dan ook gebruikt in de exclusieve verzorgingslijn ‘Thermae for me’, de basislijn voor alle gezichtsbehandelingen in de beautysalon van Thermae 2000.

Op het menu van de vernieuwde beautysalon staan unieke behandelingen. Deze zijn gericht op het hydrateren, verstevigen en ontgiften van de huid en maken gebruik van het thermaal bronwater in combinatie met lavendel, rozenblaadjes en brandnetels. Het goede leven begint immers met je goed voelen en een stralende huid is daar onderdeel van.

 

Thermae 2000 op de Chapeau Château Fair
Op zondag 24 juni zal Thermae 2000 de bezoekers van de Chapeau Château Fair een voorproefje geven van wat zij mogen verwachten tijdens een bezoekje aan de Thermae 2000 beautysalon.

 

De Chapeau Château Fair vindt plaats bij Château St. Gerlach. Kijk voor meer informatie op www.chapeauchateaufair.nl

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu