Home > Business > Terhills Hotel Maasmechelen breidt uit met conferentieruimte

Terhills Hotel Maasmechelen breidt uit met conferentieruimte

Auteur: Jempi Welkenuyzen

Het viersterrenboetiekhotel Terhills lanceert met haar ‘Terhills Conference’ een gloednieuwe conferentieruimte. Twee modulaire eenheden, met mobiele scheidingswand, bieden plaats aan 120 gasten. Door deze uitbreiding kan men bij Terhills nu ook terecht voor meetings, incentives,  netwerkevents en productpresentaties, zowel voor bedrijven als particulieren.

Het Limburgse architectenbureau Vitorrio Simoni, dat ook de renovatie van het Terhills Hotel op zijn naam schreef, heeft in het nieuwe moderne gebouw de rode draad van het mijnverleden doorgetrokken. Gekozen werd voor een neutrale, strakke inrichting, waarbij de grote raampartijen zorgen voor een uniek uitzicht op de schachtblokken. Zo wordt de herinnering aan het  kompelverleden levend gehouden. Voor de inrichting tekent het interieur design bedrijf Dôme Deco.

Rudy Hulsman, nieuwe CEO Terhills en voormalig algemeen directeur van Walibi/ Bellewaerde en Quick toonde zich trots. ,,De idyllische omgeving met Connecterra, hoofdpoort  van het Nationaal Park Hoge Kempen, trekt al heel wat bezoekers. In de zomer van 2019 kan men hier ook terecht in de Elaisa Energetic Wellness om te relaxen in de natuur. Shopliefhebbers kennen uiteraard buur Maasmechelen Village en lekkerbekken komen aan trek in onze brasserie. Op termijn plannen we naast de conferencerooms ook een ruim restaurant.”

De slogan ‘Van stoflong naar groene long’ wordt dus meer en meer waarheid. De herbestemming van de voormalige mijnterreinen gaat intussen verder. Zo zal Pierre & Vacances, het moederbedrijf van Centerparcs, er op termijn een vakantienieuw park bouwen, waardoor het toeristisch potentieel in de omgeving alleen maar kan groeien.

Foto’s: Jempi Welkenhuyzen            

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu