Home > Business > Swingend zilveren jubileum Adelmeijer Hoyng advocaten

Swingend zilveren jubileum Adelmeijer Hoyng advocaten

Het bekende advocatenkantoor Adelmeijer Hoyng, met vestigingen in Maastricht en Roermond, vierde gisteren het 25-jarig bestaan. Dat gebeurde tijdens een drukbezocht jubileumfeest, getiteld ‘Back te the Future’, op Château St Gerlach in Valkenburg.

Middels een film werden de honderden aanwezigen mee teruggenomen in de tijd. Ze kregen het persoonlijke verhaal te zien van de beide oprichters, Hein Hoyng (Hoyng advocaten in Maastricht) en Frits Udo (van het Heerlense kantoor Adelmeijer Advocaten). Zoals gebruikelijk bij een jubileum, werd daarnaast ook stilgestaan bij het heden en de toekomst. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een intrigerende workshop.

De twee kantoren, met allebei een eigen, bijzonder positie in het juridische krachtenveld in het Limburg van destijds, fuseerden op 1 januari 1996. De advocaten van beide kantoren en hun medewerkers betrokken een prachtig monumentaal pand, gelegen aan de Bredestraat in Maastricht. In 2016 volgde een tweede kantoor, gevestigd in de Natalinitoren in Roermond.

Een broodje kaas (Adelmeijer) tegenover een copieuze lunch (Hoyng); cultuurverschillen bleken geen spelbreker in het fusieproces. Integendeel, ze leidden tot een synergetische samenwerking, die 25 jaar later groots gevierd werd te midden van alle relaties en (oud) medewerkers, met onder meer een gastronomisch walking dinner en een swingende band.

Fotograaf Frits Widdershoven legde het jubileum event vast op de foto.

Looskade 16, Roermond (NL) & Bredestraat 12, Maastricht (NL) –  ahadvocaten.eu

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu