Home > Business > Suzy en Raymond Cretskens winnen 28ste Herman Dessersprijs

Suzy en Raymond Cretskens winnen 28ste Herman Dessersprijs

Suzy en Raymond Cretskens (Groep Cretskens) uit Dilsen-Stokkem hebben de 28e Herman Dessersprijs gewonnen. Dat is bekendgemaakt tijdens de exclusieve awardshow ‘Onder de Sterren’ in Genk.

De ondernemersprijs Herman Dessers is genoemd naar de in 2009 overleden directeur van de Kamer voor Handel en Nijverheid Limburg (de voorloper van Voka – Kamer van Koophandel Limburg). Dessers leidde de instelling maar liefst 42 jaar, van 1949 tot en met 1990.

Met de prestigieuze onderscheiding beloont VOKA-KvK Limburg een Limburgse ondernemer of organisatie die een uitzonderlijke prestatie levert op sociaal-economisch, of cultureel-wetenschappelijk vlak in Belgisch-Limburg.

Suzy en Raymond Cretskens zijn een ondernemerskoppel pur sang. Ooit gestart met een slagerij slaagden ze er door een reeks gerichte overnames in hun Groep Cretskens uit te bouwen tot een gezonde, groeiende onderneming. Het bedrijf telt intussen zo’n 1000 mensen. Zij zijn werkzaam in een twintigtal Carrefour-supermarkten en drie Crelem bakeries. Twintig jaar geleden stapte de familie Cretskens ook in de bouwsector. Volgens de jury zijn het harde werkers met een neus voor zakendoen. Voor de bedrijven in uiteenlopende sectoren staat intussen de tweede generatie Cretskens klaar.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.