Home > Business > Sunny afternoon event Marres Interieur

Sunny afternoon event Marres Interieur

Auteur: Armand Vliegen

Marres Interieur aan de Tongersesteenweg in Lanaken vormde gisteren het decor van het Sunny afternoon event. Meer dan honderd geïnteresseerden die zich vooraf hadden aangemeld konden te midden van exclusieve meubelstukken genieten van een modeshow verzorgd door Sessibon. De geshowde kleding was afkomstig van het Maastrichtse modehuis Sketch in de Bredestraat in Maastricht, dat een internationale collectie aan designer labels voor zowel mannen als vrouwen vertegenwoordigt.

Zowel de initiatiefnemers als de gasten waren onder de indruk van hetgeen zij kregen te zien, wat leidde tot een zeer aangename middag. Het Sunny afternoon event deed zijn naam alle eer aan, want buiten was het aangenaam warm.

Behalve de exclusieve kledinglijnen van Sketch waren er brillen te zien van Roterman uit Genk en schoenen van Kymyka uit Maastricht. Een glaasje wijn en een hapje vormden uiteraard onderdeel van het geheel.

________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.