Home > Business > Succesvolle eerste eigen nieuwjaarsreceptie One-two-GO

Succesvolle eerste eigen nieuwjaarsreceptie One-two-GO

De netwerkorganisatie One-two-GO, die zich succesvol opwerpt als aanjager van onderlinge relaties tussen ondernemers in zowel Nederlands- als Belgisch-Limburg, wint nog steeds aan populariteit. In totaal zijn nu 150 partners aangesloten, zo werd bekendgemaakt tijdens de eerste eigen nieuwjaarsreceptie van de netwerkclub in restaurant Bouchon d’en Face in Maastricht.

Met bijna honderd aanwezigen, onder wie meer dan vijfentwintig vrouwen, mag de receptie als een succes worden beschouwd. Chapeau en Bouchon d’en Face stelden zich voor als nieuwe preferred partners van One-two-GO, de eerste als mediapartner, terwijl de tweede de rol van ‘gastheer’ op zich nam.

Armand Vliegen oprichter en eigenaar van het ‘grenzeloze’ netwerkinitiatief is meer dan tevreden over afgelopen jaar. Hij kijkt reikhalzend uit naar dit nieuwe jaar, waarin veel mooie activiteiten in het verschiet liggen, zo liet hij weten.

Het eerstvolgende event is een talkshow bij Radium Maastricht, de voormalige geheel gerestaureerde rubberfabriek in de Maastrichtse wijk Bosscherveld. Uiteraard staat ook deze bijeenkomst in het teken van grenzeloos netwerken. Het panel bestaat uit een achttal tafelgasten. Zij laten onder leiding van moderator Virginie Claes, voormalig Miss België, hun licht schijnen over de kansen voor ondernemers aan beide zijden van de grens.

De nieuwe website blikt zowel terug als vooruit in dit nieuwe ambitieuze jaar voor dit alsmaar groeiend netwerk.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.