Home > Business > Succesvol Impreso viert tienjarig bestaan

Succesvol Impreso viert tienjarig bestaan

Impreso, de joint venture tussen Drukkerij Pietermans in Lanaken en MTB Maastricht, vierde donderdag haar tienjarig bestaan. Dat werd gevierd met een ontvangst in het proeflokaal van restaurant Bouchon d’en Face, in de Wycker Brugstraat in Maastricht. Aanwezig waren zo’n zestig relaties van beide bedrijven.

Bestuurders Jack Pietermans en Marcel Jöris werden geïnterviewd door Maurice van der Linden. Hij vroeg hun onder meer naar het geheim achter deze succesvolle grenzeloze samenwerking. Impreso verzorgt drukwerk voor een groot aantal Nederlandse klanten. Het overgrote deel van de werknemers zijn mensen die wat meer tijd en begeleiding nodig hebben.

‘Ambassadeur’ Armand Vliegen maakte tijdens een korte toespraak duidelijk dat deze grensoverschrijdende samenwerking echt uniek is. Vliegen is onder andere initiatiefnemer van One-Two-GO, een bijna tweehonderd partners tellende netwerkorganisatie die zich de laatste jaren succesvol opwerpt als aanjager van onderlinge relaties tussen ondernemers in zowel Nederlands- als Belgisch-Limburg. Hij gaf aan met zijn relaties graag een bijdrage te willen leveren aan het nog succesvoller worden van Impreso.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.