Home > Business > Stefan Hazen nieuwe general manager vernieuwde Landgoed Altenbroek

Stefan Hazen nieuwe general manager vernieuwde Landgoed Altenbroek

Stefan Hazen is de nieuwe general manager bij Landgoed Altenbroek in het Belgische ’s Gravenvoeren. Ondernemer David van Brakel (44) kocht het kasteel en het omringende domein eind 2018 en ging meteen van start met een opmerkelijke renovatie en uitbreiding. Nu vind je er high-end kamers en een gastronomisch restaurant in een historisch kader met een eigentijdse touch.

Stefan Hazen is pas 36 jaar oud, maar heeft al een grote hoeveelheid aan expertise. Hij heeft twee jaar als general manager bij Golf-Resort Brunssummerheide gewerkt en werkte de afgelopen acht jaar als directeur van Winselerhof in Landgraaf. „Ik heb toch wel even moeten nadenken om daar te vertrekken”, zegt hij. „Na zo’n lange periode laat je geen collega’s achter, maar een stukje familie. Het aanbod van David van Brakel was echter zo aanlokkelijk, dat ik deze uitdaging moeilijk naast me kon leggen. Landgoed Altenbroek is een verborgen parel, die een breed publiek kan aanspreken.” Stefan heeft al wat ideeën om het kasteel verder tot leven te brengen. ,,We hebben alles wat een verblijfsgast of toevallige wandelaar of fietser zich maar kan wensen. Ook hebben we alle ruimte voor feesten en evenementen voor particulieren, maar waarom niet ook inzetten op workations. Je verplaatst je werk voor pakweg enkele dagen naar een leisure-bestemming en je zult zien dat je door de verbinding van luxe en natuur in een andere flow komt.”

Stefan Hazen

David van Brakel is degene die Stefan aan boord heeft gehaald. Hij is directeur van Landgoed Altenbroek sinds hij het kasteel en omringende domein in 2018 kocht. Sindsdien heeft hij veel gerenoveerd en gerestaureerd. De oudste gebouwen dateren uit de veertiende eeuw. Naast het hotel-klaar maken van de bestaande 22 kamers, heeft hij er nog 23 nieuwe kamers en een restaurant gebouwd. Dit gedeelte is nu volledig operationeel. In 2023 zal de verdere ontwikkeling van het landgoed niet stil staan. Zo worden er 15 luxe suites gebouwd en zitten er meer plannen in het vat om er een echte destination locatie van te maken.

Altenbroek 4, ‘s Gravenvoeren (BE) – altenbroek.com

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!