Home > Auto's > Sponsorbijeenkomst van de gezelligste ronde van Nederland

Sponsorbijeenkomst van de gezelligste ronde van Nederland

Foto’s: Luc Hommes

 

Ruim zeventig sponsoren en relaties van de Maastrichtse Ridderronde waren donderdagmiddag 12 november te gast in het Crowne Plaza Hotel aan de boorden van de Maas met uitzicht op de Maastrichtse skyline.

Traditioneel gaf voorzitter Raoul van Dort een korte terugblik op de in augustus, dit jaar onder een stralende zon, verreden 31ste Ridderronde.

Ook was er ruimte voor een vooruitblik: de stichting benadrukte nogmaals dat de sponsoren van groot belang zijn om de Ridderronde jaarlijks mogelijk te maken. Voor de aankomende editie zijn het vinden van nieuwe sponsoren of de uitbreiding van de samenwerking met bestaande sponsoren van belang. Daarnaast zal de stichting enkele wijzigingen doorvoeren in de organisatie om te kijken of het beter en efficiënter kan zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en uitstraling.

Daar valt ook de verandering van het parcours onder, dit uit praktische overwegingen.

Geen sponsormeeting zonder een toonaangevende gastspreker. In dit geval Xavier Maassen, autocoureur en coach. Ook bekend van de autotesten in elke editie van Chapeau Magazine.

Gerelateerd aan de autosport gaf hij een interessante inleiding over optimisme en positivisme in het bereiken van doelen. René Wintjens van Ivengi activeerde de nieuwe website van de Ridderronde. De nieuwe website voldoet aan de modernste normen, is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat alle activiteiten snel te vinden zijn. Foto’s kunnen realtime worden gepubliceerd waardoor de website te allen tijde actueel is.

Voor meer info:

http://www.ridderronde.nl/home

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.