Home > Business > Spel zonder grenzen in MECC Maastricht

Spel zonder grenzen in MECC Maastricht

Dag één van de eerste editie van Limburg Leads, het nieuwe zakelijke evenement dat zich richt op een verdere versterking van de economie in de Euregio Maas-Rijn stond grotendeels in het teken van grensoverschrijdend zakendoen. Ruimschoots voorafgaand aan de tweedaagse conferentie in MECC Maastricht werd al duidelijk dat er vanuit Belgisch Limburg veel belangstelling was voor het evenement. Die interesse – in totaal telt het evenement zo’n 170 deelnemers – werd gisteren onder meer concreet gemaakt door de aanwezigheid van alle negen bedrijfscampussen en incubators, die ook nog eens elk afzonderlijk een eigen, veelbelovende  start-up hadden meegebracht.

Een van de speciale gasten was Lydia Peeters, de Vlaamse minister van Financiën. Zij benadrukte volgens de organisatie met haar aanwezigheid het belang van Euregionaal ondernemen.

De organisatie is tevreden over het verloop van de eerste dag. ,,Het is mooi om te zien dat wij met Limburg Leads een belangrijke stap hebben gezet in het verbinden van toonaangevende ondernemers, beleidsmakers en experts in onze groeiende en krachtige regio”, aldus beursmanager Job Thissen.

Ook vandaag presenteert Limburg Leads een boordevol programma, vol met masterclasses, paneldiscussies en lezingen van topsprekers.

Foto’s: Frits Widdershoven 
__________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu