Home > Business > Sione Götte keert terug bij Derlon

Sione Götte keert terug bij Derlon

Met ingang van het nieuwe jaar keert Sione Götte terug naar Xelat Recrea B.V. in de functie van Chief Operations Officier. Xelat is de moedermaatschappij van onder meer Derlon Hotel Maastricht aan het Onze Lieve Vrouweplein in de Limburgse hoofdstad. Dat heeft Edward Lemmers, algemeen en financieel directeur van Xelat Recrea B.V.  bekendgemaakt.

Chief Operations Officer

In 2018 nam Götte, toen General Manager van Hotel Derlon, afscheid van Xelat Recrea B.V. en maakte de overstap naar Château de Raay in Baarlo. Zij werd na haar vertrek opgevolgd door Sebas ten Tije.

Na haar terugkeer naar Maastricht per 1 januari 2020 zal Götte de titel Chief Operations Officer dragen, een rol die anders is dan haar oude functie. Als Chief Operations Officer wordt Götte verantwoordelijk voor sales en marketing van Derlon Hotel en Grand Hotel Maastricht, een nieuw hotel aan de Boschstraat. Ook revenu management, HR en F&B zullen binnen de verantwoordelijkheden van Götte vallen.

Deze verantwoordelijkheden zal Götte delen met Edward Lemmers. ,,Ik vind het heel fijn deze verantwoordelijkheden met Edward te gaan delen. Het is deel van de reden dat ik heb doen besluiten terug te keren naar mijn oude werkgever”, zegt ze in een toelichting.

Terugkeer

Andere overwegingen voor haar terugkeer naar Maastricht zijn het missen van haar oude collega’s en de hectiek van de stad. Ook was volgens Götte het aanbod dat ze kreeg zo goed dat ze absoluut geen ‘nee’ kon zeggen.

Grand Hotel Maastricht

De bouw en realisatie van Grand Hotel Maastricht start begin volgend jaar. Dit hotel, dat 55 kamers-en-suites, meerdere salons, een restaurant en een schoonheidssalon zal huisvesten, wordt gevestigd in het voormalige LIOF-pand aan de Boschstraat in Maastricht. Ook hier zal Götte, samen met haar collega Lemmens, aan verbonden worden.

________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu