Home > Business > Silvie Slachter nieuw gezicht van BBB Maastricht

Silvie Slachter nieuw gezicht van BBB Maastricht

BBB Maastricht, een van de grootste en belangrijkste horecabeurzen van de Benelux, heeft een nieuwe beursmanager. Met ingang van 1 maart is Silvie Slachter eindverantwoordelijk voor zowel de sales als de productie, de programmering en de marketing van BBB Maastricht, inclusief het interactieve horecaplatform dat aan de beurs verbonden is. Zij volgt daarmee Erik Stroink op, die na bijna tien succesvolle jaren zijn functie neerlegt om elders aan de slag te gaan. Onder leiding van Stroink groeide BBB Maastricht uit tot een toonaangevende beurs met een uitgebreide randprogrammering.

In haar nieuwe functie geeft Silvie Slachter leiding aan een ambitieus team dat de opdracht heeft de kwaliteit van de vakbeurs nog verder verhogen en meer lading geven aan de BBB belofte om bij te dragen aan het succes van de horecaondernemer. BBB Maastricht beleefde het afgelopen najaar zijn 65ste editie.

Silvie Slachter heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en beschikt over een breed landelijk netwerk. In haar laatste functie was zij als National Accountmanager werkzaam bij koffiebrander Smit & Dorlas. Volgens MECC Maastricht, dat de BBB Maastricht al vele jaren huisvest, past de komst van Slachter bij de kwalitatieve groeiambitie van BBB Maastricht.

Tijdens BBB Maastricht ontmoeten horecavakgenoten elkaar en exposeren aanbieders in de categorieën ‘Food, Drinks en Non Food’ hun producten en diensten. De beurs staat bol van de beleving met doorlopend culinaire demonstraties door internationale (sterren) chefs, inspirerende masterclasses, kookwedstrijden en workshops.

Met name de laatste jaren zet BBB Maastricht zet zich extra in op een vergroting van het succes van horecaondernemers. Naast de jaarlijkse vakbeurs, biedt BBB een platform waar vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen. Zo is er Les Amis GastrEUnomiques, een netwerkclub bestaande uit ondernemers in de Limburgse en Euregionale hospitality-branche en een BBB Academy. Daarnaast worden onder de noemer BBB on Tour verspreid over het jaar verschillende inspiratiesessies georganiseerd. 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu