Home > Business > Sevagram Verwenzorg juist in tijden van Corona

Sevagram Verwenzorg juist in tijden van Corona

Zeker in de zorg heeft de coronacrisis diepe sporen nagelaten. Het was voor zowel de cliënten als de zorgmedewerkers een moeilijke tijd. Maar op de locaties van Sevagram kwam Verwenzorg meer dan ooit als geroepen.

‘Je moet altijd dromen en soms worden deze dromen zelfs werkelijkheid’, luidt het motto van zanger Martin Hurkens. Hij kan erover meepraten, want na Holland’s Got Talent werd hij volop geboekt in Nederland, maar ook in China en de Verenigde Staten. De afgelopen maanden trad hij pro deo als ware ambassadeur van Sevagram Verwenzorg maar liefst 66 keer op in de tuinen of terrassen van alle negentien locaties van Sevagram. De cliënten en medewerkers vonden deze benefiet optredens van Hurkens (en natuurlijk ook van andere zangers en muzikanten) een ware traktatie en een bijzondere belevenis.

„Ongelofelijk,” kijkt Martin Hurkens erop terug, „als je bedenkt met hoe weinig je mensen heel gelukkig kunt maken. Het is fan-tastisch om de medemens een hart onder de riem te steken en mooi dat ik samen met mijn geluidsman juist in deze periode bij Sevagram zo welkom mocht zijn.”

De voorbije maanden trokken een zware wissel op de cliënten, hun familie en medewerkers van ouderenzorgorganisatie Sevagram. Hartverwarmend waren de steunbetuigingen van familie, kinderen uit de wijken, maatschappelijk betrokken relaties en overige sponsoren. Er kwamen ongelofelijk veel attenties in de vorm van lekkernijen, kaarsen, bloemen, puzzels en noem maar op binnen. „Mede hierdoor konden we juist in tijden van corona onze Verwenzorg het verschil laten maken”, zegt Marion Schmitz, voorzitter van Sevagram Verwenzorg. „Met grote dank dus aan alle betrokkenen bij onze goede doelen stichting Sevagram Verwenzorg. De verwenzorg van Sevagram is niet voor niets de kers op de taart van onze mensgerichte zorg. Hierdoor genieten cliënten van Sevagram nog steeds van de mooie zaken in het leven en ervaren zij dat ook zij er nog steeds toe doen.”

Om Sevagram Verwenzorg mogelijk te maken, organiseert Sevagram elk jaar het inmiddels bekende en gewaardeerde Sevagram Verwenzorg Benefiet. Vanwege de coronaperiode gaat het benefiet dit jaar helaas niet door. Save alvast the date van 26 november 2021.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.