Home > Business > Romain Wijckmans nieuwe partner Horeca Advies Zuid

Romain Wijckmans nieuwe partner Horeca Advies Zuid

Romain Wijckmans is de nieuwe aanwinst van de Limburgse horecamakelaar Horeca Advies Zuid. De 36-jarige Maastrichtenaar komt over van ING, waar hij dertien jaar actief was in verschillende functies.

Bij CFZ-Corporate Finance/Horeca Advies Zuid gaat hij zich richten op de financiële ontzorging en begeleiding van MKB-ondernemers, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt. Luc Overhof en John Reintjens, twee van de drie andere partners, zijn blij met de komst van Wijckmans, laten zij weten. ,,Het begeleiden van aan- en verkooptransacties is een voornaam aspect van ons bedrijf. We merken echter steeds meer dat ondernemers ook voor en na de aan- of verkoop behoefte hebben aan financiële- en bedrijfseconomische ondersteuning. Om dat goed te kunnen blijven doen, is uitbreiding nodig. Romain kent de regio, kent de ondernemers en is financieel uitstekend onderlegd. Een aanwinst.”

Wijckmans zelf is ook zeer content met zijn overstap. ,,Luc Overhof en John Reintjens hebben een geweldig bedrijf neergezet. Een begrip in de Limburgse algemene MKB- en specialist in de horecawereld. Bij ING voelde ik mij als een vis in het water tussen het MKB. Daar ligt mijn hart, en bij CFZ-Corporate Finance/Horeca Advies Zuid kan ik een mooie volgende stap zetten in mijn carrière.”

CFZ-Corporate Finance/Horeca Advies Zuid is opgezet door de ervaren ondernemers Luc Overhof en John Reintjens. Vorig jaar kreeg het bedrijf versterking in de persoon van Jerôme Slakhorst. Vanaf 1 oktober treedt Romain Wijckmans toe tot de succesvolle onderneming. Overhof en Slakhorst richten zich met name op de aan- en verkoop van (horeca)bedrijven en de begeleiding van ondernemers daarbij. Reintjens is meer gericht op de waardebepaling en bedrijfseconomische/fiscale advisering van ondernemingen.


_______________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu