Home > Business > Robin van de Bunt ster in documentaireserie

Robin van de Bunt ster in documentaireserie

De jonge chef-kok Robin van de Bunt van restaurant De Leuf in Ubachsberg heeft zijn debuut als ‘televisiester’ gemaakt. Sinds afgelopen vrijdag is hij, samen met zeven andere succesvolle keukentalenten, te zien in de culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’, die als video on demand te zien is bij Videoland.

De serie laat zien wat voor impact het beroep van een chef-kok heeft op het privéleven van de chefs en wat ze ervoor over moeten hebben om de top te bereiken. In De Nieuwe Garde komen chef-koks uit heel Nederland aan bod, onder wie ook Dennis Huwaë van Daalder in Amsterdam (vorig jaar door Gault & Millau uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar),  Roy Eijkelkamp van De Bokkedoorns in Overveen en Juliën van Loo van Parkheuvel in Rotterdam.

‘De Nieuwe Garde’ is het eerste culinaire programma van Videoland. De druk op chef-koks om te slagen is groot en de totale focus op het werk laat vaak weinig ruimte over voor relaties of het gezin, zo blijkt al in de eerste aflevering. In ‘De Nieuwe Garde’ komt dan ook niet alleen de passie voor het koken en de kookkunsten van de chef-koks aan bod, maar ligt de focus ook op wat zij voor hun beroep moeten opgegeven en wat voor invloed het heeft op hun leven naast het werk.

Bekijk de trailer van ‘De Nieuwe Garde’ hier

 

____________________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu