Home > Business > Ria Joosten nieuwe voorzitter ontbijtclub Ronald McDonald Huizen

Ria Joosten nieuwe voorzitter ontbijtclub Ronald McDonald Huizen

Zakenvrouw Ria Joosten (Ria Joosten Catering & Evenementen) wordt de nieuwe voorzitter van de Business Breakfast Club Ronald McDonald Huizen Limburg. Ze neemt per 1 januari het stokje over van Leon Keppels (Horecahuis Limburg).

Horecamakelaar Keppels richtte de Business Breakfast Club Ronald Limburg in 2014 op op verzoek van de Ronald McDonald Huizen Limburg (Kindervallei en Huis Maastricht). De ontbijtclub van ondernemers uit Limburg is zowel een platform voor informele ontmoeting als een club die de twee Limburgse Ronald McDonald Huizen in financieel opzicht ondersteunt. De huizen, waar familieleden van kinderen die in het ziekenhuis zijn opgenomen kunnen overnachten, zijn voor hen voortbestaan afhankelijk van donaties en giften.

Ondernemers betalen een lidmaatschap van 250 euro per jaar, dat in zijn geheel naar het goede doel gaat. Daarnaast gaat een gedeelte van de opbrengst per ontbijt ook naar de Ronald McDonald Huizen. In de afgelopen zes jaar heeft de BBC op deze manier bijna 75.000 euro aan de huizen kunnen doneren.

Ria Joosten gaat met veel plezier aan de slag in haar nieuwe functie, zo laat ze weten. ,,Leon heeft een prachtige club opgericht en een stevig, stabiel fundament gebouwd. Ik neem dan ook met heel veel plezier en enthousiasme het stokje van hem over.”

Joostens doel is om de club verder uit te breiden, onder andere met nieuwe leden uit midden en noord Limburg. ,,Want hoe meer ondernemers zich verbonden voelen, hoe meer we de doelstelling van de Ronald McDonald Huizen Limburg kunnen steunen. Samen dragen we bij aan een betere wereld, te beginnen aan de ontbijttafel. Want aan tafel gebeurt het!”

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu