Home > Business > Restaurant Cabillaud

Restaurant Cabillaud

Komende donderdag begint alweer de negende editie van Lekker Venlo. Hét culinaire evenement van Noord-Limburg heeft inmiddels een vaste plek in de agenda gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio. In aanloop naar et evenement stelt Chapeau de deelnemers aan je voor. Vandaag Caubillaud in Venlo.

Cabillaud is Frans voor kabeljauw. Het luxe restaurant met die naam is sinds oktober 2015 gevestigd in De Maaspoort in Venlo en heeft een prachtig uitzicht over de Maas. Cabillaud doet ook dit jaar weer mee met Lekker Venlo.

Als we de beide chef-koks Sjoerd Korsten en Eric Arts mogen geloven biedt Cabillaud culinair spektakel tijdens Lekker Venlo. ,,Ook dit jaar gaan we ze weer verrassen met onze pure en mooie gerechten”, beloven ze op de site van Lekker Venlo.

,,Venlo is echt zijn eigen weg aan het timmeren”, vertelde Korsten voorafgaand aan de vorige editie tegen Chapeau. ,,Venlo ontwikkelt zich met de jaren steeds nadrukkelijker als culinaire stad.”

Wat er tijdens Lekker Venlo 2018 op het menu staat? Witte asperges met rabarber, dragon en olijf | Hamachi (geelvintonijn) met sesam, bloemkool, yuzu en jonge prei en als hoofgerecht Australische runderlende met aardappelwafel, tuinbonen en doperwtjes. Oesters zijn ook verkrijgbaar, voor één euro per stuk. Cabillaud zou Cabillaud niet zijn als er ook niet was gedacht aan kinderen: zij kunnen hun tanden zetten in een overheerlijke hamburger, bereid met vlees van Hereford-rund.

Lekker Venlo is volgens Cabillaud het perfecte platform om je als restaurant te etaleren. ,,Je kan zien wie Cabillaud is, wat we doen en waar we voor staan.” Daarnaast is voor Cabillaud het bereik onder de bezoekers ook erg belangrijk. ,,We zitten op de tweede etage van De Maaspoort, dus het is vaak lastig om ons te vinden. Op Lekker Venlo kunnen we onszelf goed laten zien en de bezoekers prikkelen”, aldus Korsten. ,,Ook de bezoekers die niet onder de doelgroep van Cabillaud vallen kunnen op deze manier kennismaken met ons restaurant.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.