Home > Business > Regio Luik-Spa presenteert zich voor business-meetings

Regio Luik-Spa presenteert zich voor business-meetings

Auteur: Jo Cortenraedt

De regio Luik-Spa heeft een gezamenlijk initiatief genomen om de zakenmarkt aan te trekken. Onder de noemer ‘Liège-Spa Businessland Conventiebureau’ wordt gewezen op de talloze en deels nieuwe mogelijkheden en locaties voor vergaderingen, incentives, teambuilding en seminars.

Er is in het kader van het inittiatief MICE een speciaal team samengesteld dat bedrijven kosteloos kan helpen bij de organisatie van een dergelijk thema, zoals het vinden van de geschikte locatie, het juiste hotel, de activiteiten en verdere ondersteuning.

De regio combineert de stedelijke mogelijkheden van Luik als boeiende stad met onder meer een groot cultureel aanbod op internationaal niveau zoals de Opera en de grote musea, met die van het groene achterland bij uitstek. In de Ardennen rond de streek van Spa vindt men een en al rust die heel geschikt is voor bedrijfstrainingen. Dit kan gecombineerd worden met sportieve activiteiten, wellness en de vele gastronomische mogelijkheden. Bovendien kent Spa en omgeving ook een uitgebreid hedendaags hotelaanbod.

De regio Luik-Spa is uitstekend bereikbaar, niet alleen via de weg, maar ook via het spoor naar het zeer moderne TGV-treinstation.

In Luik zelf is er een moderne locatie bijgekomen en wel het nieuwe Van der Valk Congrès Hotel, vlakbij het Pales des Congrès. Het hotel is pas geopend en beschikt over 219 kamers, suites en hotelappartementen. Het ligt op wandelafstand van het prestigieuze museum La Boverie.

 

Meer info:
https://mice-nl.liegetourisme.be
https://nl.liegetoerisme.be
www.walloniebelgietoerisme.be

________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu