Home > Branded content > ‘Regelmatig onderhoud op zonwering kan veel geld besparen’

‘Regelmatig onderhoud op zonwering kan veel geld besparen’

Gehlen Zonwering levert al sinds 1981 zonweringen, garagedeuren, bedrijfsdeuren en raamdecoratie van hoge kwaliteit. Het bedrijf uit Sittard werkt voor de particuliere sector, maar begeeft zich ook op de zakelijke markt. Hun jarenlange ervaring zetten ze in om hoogwaardige producten te leveren, te installeren én te onderhouden bij hun klanten. „Want,” zo zegt Gaston Gehlen, mede-eigenaar van het bedrijf, „dat is minstens zo belangrijk. Daarmee kunnen bedrijven en instellingen op de lange termijn veel geld besparen.”

Investeren in relatie
Gaston Gehlen runt het bedrijf samen met zijn zus. Met hun focus op onderhoud willen ze een langdurige relatie aangaan met hun klanten. „We willen niet alleen onze producten leveren, maar ook contact houden met de eindgebruiker. Als klanten een onderhoudscontract afsluiten komen we jaarlijks op locatie. Het insmeren van geleiders, het schoonmaken van ritssluitingen en het opnieuw afstellen van het doek: het valt allemaal binnen het contract. Ook kleine reparaties doen we dan meteen. We maken de zonwering weer zomerklaar.”

Onderhoudsbegroting
Ook geeft Gehlen inzicht in langjarig onderhoud van zonweringen. „Indien gewenst maken we een onderhoudsbegroting voor onze klant waarin we aangeven welke reparaties er in de toekomst nodig zijn en welk kosten daarmee gemoeid zijn.” Het besef dat zonweringen regelmatig onderhoud nodig hebben, begint volgens Gehlen langzaam maar zeker te komen. „Vooral in de zorg en in het onderwijs zijn ze doordrongen van het belang hiervan,” zegt hij. „Het bedrijfsleven blijft wat dat betreft nog een beetje achter. Elke reparatie, zeker als er een hoogwerker bij moet komen, kan duur worden. Dan kun je beter kiezen voor regelmatig onderhoud. Dan is veel goedkoper.”

Primeur bij Gilde Opleidingen
Bij onderwijsinstelling Gilde Opleidingen in Roermond beleefde Gehlen een primeur. Niet alleen leverde en installeerde het bedrijf alle zonweringen, ook implementeerde het een geheel nieuw en innovatief systeem om de zonwering te bedienen. „In nauw overleg met de organisatie hebben we gekozen voor wind- en stormvaste doeken in een felgroene kleur, waarmee we de gevel een frisse uitstraling geven. Verder hebben we een draadloos systeem geïnstalleerd dat volledig instelbaar is. Je zou bijvoorbeeld het op- en neerlaten van zonwering kunnen afstemmen op de lesroosters van leerlingen. We zijn de eerste in Limburg die een dergelijk systeem hebben geïnstalleerd,” zegt hij trots. Gaston Gehlen vindt de samenwerking met Gilde Opleiding een sprekend voorbeeld van de werkwijze van zijn bedrijf. „We hebben meegedacht over het systeem en blijven ook verantwoordelijk voor het onderhoud. Daarin schuilt echt onze expertise.”

Geïnteresseerd?
Neem dan een kijkje op de site van Gehlen Zonwering of breng een bezoek aan de showroom in Sittard waarde koffie of thee voor u klaar staat.

Gehlen Zonwering
Fischerpad 101 – Sittard

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.