Home > Business > Rebelle uitgeroepen tot ‘beste Nederlandse evenementenlocatie’ voor grote groepen

Rebelle uitgeroepen tot ‘beste Nederlandse evenementenlocatie’ voor grote groepen

Evenementenlocatie Rebelle aan de Kesselskade in Maastricht – gevestigd in de monumentale Augustijnenkerk –  is door het landelijke platform MeetingReview uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie 2021 van Nederland in de categorie 500+ personen. Gasten, relaties en opdrachtgevers toonden zich zeer enthousiast over de Maastrichtse kerk en beoordeelden de locatie gemiddeld met een 9,6.

De titel de ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar’, inclusief bijbehorende award, wordt elk jaar toegekend door het invloedrijke platform MeetingReview. Volgens Danny Keppels, directeur-eigenaar van de Event Management Group (EMG), waarvan Rebelle onderdeel uitmaakt, is de prijs van groot belang voor zijn bedrijf. ,,Gezien de grote aandacht voor de prijs weet Rebelle de komende tijd de ogen van heel zakelijk Nederland op zich gericht, wat belangrijk is in deze tijd. Zo blijven we keer op keer onder de aandacht en dat is goed vanaf het moment dat we weer open mogen.”

Dat Rebelle, dat voor de toekenning de strijd moest aangaan met een aantal met grote namen in de evenementenwereld, met de eer is gaan strijken, is een geweldige opsteker, aldus Keppels, die aangeeft ‘superblij’ te zijn. ,,We bestaan in deze vorm pas vier jaar. Om dan al zo te worden gewaardeerd door je gasten, opdrachtgevers en andere relaties is geweldig, niet alleen voor mij, maar voor het hele team.”

Event Management Group (EMG) is opgericht door Danny Keppels en exploiteert unieke evenementenlocaties. De groep bestaat inmiddels uit Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn, Kasteel Pietersheim in Lanaken ( België) en Rebelle Maastricht, de exclusieve evenementenlocatie in de voormalige Augustijnen Kerk in Maastricht. De organisatie verwacht de komende jaren te groeien in de Euregionale driehoek Hasselt – Eindhoven – Aken.

Ook evenementenlocatie Beachclub Degreez in Panheel sleepte een MeetingReview Award in de wacht. Het Midden-Limburgse bedrijf won namelijk de prijs, voor beste evenementenlocatie tot 500 personen, met een gemiddelde score van 9,4. En dat al voor het tweede jaar op rij. Een knappe prestatie van ondernemer Luc van Engelen en zijn team.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu