Home > Business > PUNE: make-up van Maastrichtse bodem

PUNE: make-up van Maastrichtse bodem

Lekker soigneren, daar kunnen we in Maastricht wel wat van. Of we het dan hebben over ’t Preuvenemint, TREK, André Rieu op het Vrijthof, TEFAF of een doorsnee avond waarop de omstandigheden ideaal zijn voor een avondje in de stad. Zien en gezien worden. Deze gedachte vormde de basis voor PUNE, een spikspliternieuw make-up merk van Maastrichtse bodem, dat vandaag officieel gelanceerd is.

PUNE
In 2018 bundelde een team van acht jonge en ondernemende creatievelingen hun krachten met als doel samen het eerste Maastrichtse make-up merk op de markt te brengen. Het Maastrichtse karakter en de liefde voor het soigneren vormde de basis voor dit project.

Vandaag werd PUNE officieel gelanceerd. Het merk heeft zijn naam te danken aan het Maastrichtse ‘kussen’, als in ‘make-up om te kussen’. Alle producten van PUNE zijn namelijk vrij van parabenen (conserveermiddelen), schadelijke chemische toevoegingen en dierproeven. Dat kun je kussen dus (en gewoon zorgeloos op je gezicht smeren, wat ook niet geheel onbelangrijk is).

Met de P van professioneel
De makers van PUNE benadrukken dat dit niet zomaar het volgende make-up merk is. Onder die acht creatievelingen die aan de wieg van PUNE staan zit ook een handje visagisten die de samenwerking hebben opgezocht met internationale professionals op het gebied van make-up. Daarmee is de samenstelling van de producten, net als de diverse kleurenpaletten en productkeuzes, gewoon tip top in orde.

Om er zeker van te zijn dat de potentiële gebruikers van PUNE altijd naar huis gaan met de producten die écht bij hen passen, is het merk alleen bij aangesloten professionals te koop. Denk hierbij aan visagisten en schoonheidssalons, maar ook kappers en lifestyle stores. Alvorens deze beauty-professionals de producten van PUNE mogen verkopen, worden ze door het team van PUNE klaargestoomd middels een intensieve training over het product. De makers van PUNE willen namelijk dat hun gebruikers alles uit hun producten kunnen halen: ‘Geen nutteloze producten meer in je make-uptasje, maar enkel dat wat je nodig hebt met de juiste kennis over het gebruik’

Kijk voor meer informatie over PUNE op www.pune.nl

___________________________________________

Bent u een echte Chapeau Lifestyler?
Word dan lid van de Chapeau Club en profiteer t/m 25-02 een geweldig welkomstgeschenk; Wijnpakket van Sauter Wijnen (6 flessen) -> meer info <-

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.