Home > Business > Producent van ontbijtgranen met een krasje wint Columbus Trophy

Producent van ontbijtgranen met een krasje wint Columbus Trophy

KRUSH, producent van ontbijtgranen van ingrediënten die er niet helemaal perfect uitzien en normaliter vernietigd zouden worden, is winnaar van de Columbus Trophy 2020. Het Wageningse bedrijf, opgericht Heidi Alemans, werd uiteindelijk gekozen uit meer dan 70 aanmeldingen.

De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, maar die kon dit jaar als gevolg van de coronacrisis niet doorgaan. Daarom vond de overhandiging dit keer plaats tijdens de zogeheten Digital selling summit, een speciale livestreammiddag waarbij het thema ‘offline needs online’ centraal stond.

De gedachte achter de Digital selling summit is dat online weliswaar steeds belangrijker wordt, maar dat offline desondanks nodig blijft om op informele wijze met elkaar te kunnen blijven netwerken over ontwikkelingen in de markt.

Bij KRUSH staat duurzaamheid staat daarbij centraal. De ontbijtproducten van het merk zijn op dit moment al veelvuldig te vinden in ontbijfbuffets in hotels. De Columbus Trophy werd dit jaar voor de 17de keer uitgereikt.

Kijk voor meer informatie op columbustrophy.eu

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu