Home > Business > Plan Diepengaerde nadert zijn voltooiing

Plan Diepengaerde nadert zijn voltooiing

Jongen Projectontwikkeling vierde op dinsdag 28 februari 2018 het begin van de derde en tevens laatste bouwfase van de appartementen in het plan Diepengaerde aan de voet van de Cauberg in Valkenburg. Wethouder Carlo Vankan, Burgemeester Jan Schrijen en Carlo Külter, directeur van Jongen Projectontwikkeling, gaven het feestelijk startschot voor de bouw die in april van start zal gaan.

Van links naar rechts, Carlo Külter (directeur Jongen Projectontwikkeling), wethouder Carlo Vankan en burgemeester Jan Schrijen

De projectmanager van het project, Hugo Krewinkel, en zijn collega Mandy Veltstra – Smeets ontvingen tevens een van de eerste exemplaren van de nieuwste editie van Chapeau Magazine. Dit alles onder toeziend oog van de kopers en een aantal andere genodigden.

Tijdens de twee voorgaande bouwfases aan Diepengaerde werd de bouw van twee woontorens, met in totaal twintig koopappartementen, voltooid. In de derde bouwfase komen aar nog eens 21 appartementen bij. Van alle appartementen die Jongen Projectontwikkeling bij Diepengaerde heeft gerealiseerd of nog gaat realiseren, zijn er nog maar drie beschikbaar. De rest is reeds verkocht.

 

Alle genodigden, waaronder kopers en de heren Carlo Külter (directeur Jongen Projectontwikkeling), wethouder Carlo Vankan en burgemeester Jan Schrijen

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu