Home > Business > Pieter van Geel gaat mogelijkheden Maastricht Aachen Airport bekijken

Pieter van Geel gaat mogelijkheden Maastricht Aachen Airport bekijken

De Provincie Limburg heeft voor de provinciale vertaling van de Luchtvaartnota voor Maastricht Aachen Airport oud-staatssecretaris Pieter van Geel als onafhankelijk verkenner aangesteld. Aan Van Geel is de opdracht gegeven om op innovatieve wijze tot het best haalbare advies te komen over de ontwikkeling van Maastricht Aachen Airport tot een toekomstbestendige en duurzame luchthaven.

Pieter van Geel was eerder in dezelfde rol werkzaam bij Eindhoven Airport. Dat heeft volgens het provinciebestuur tot een goed resultaat geleid.

Van Geel is op dit moment interim voorzitter van de Omgevingsraad Schiphol (ORS). Volgens de provincie is hij vanwege deze positie en de ervaring bij Eindhoven Airport bij uitstek in staat en geschikt om het proces voor de Provincie te leiden.

De opdracht start eind januari 2020 en heeft een doorlooptijd van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging met drie maanden.

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.