Home > Business > Pierre Haenen nieuwe directeur Château Neercanne

Pierre Haenen nieuwe directeur Château Neercanne

Pierre Haenen (28) wordt de nieuwe directeur/gastheer van Château Neercanne. Hij treedt begin september aan als opvolger van oudgediende Peter Harkema. Deze gaat na ruim 35 jaar leiding te hebben gegeven aan het befaamde restaurant op de grens van Nederland en België op 65-jarige leeftijd met pensioen.

Pierre Haenen is op dit moment nog werkzaam als manager van Bistrot de Liège, onderdeel van Château St. Gerlach. Zijn nieuwe baan is voor hem een grote uitdaging, zo laat hij weten. ,,Château Neercanne ademt schoonheid en historie. Op gastronomisch vlak tekent dit huis voor hoogstaand vakmanschap en gastheerschap. Als geboren en getogen Limburger is het voor mij dan ook een enorme eer en uitdaging om deze nieuwe functie te bekleden en onze gasten gastronomisch te mogen verrassen en samen met de collega’s unieke herinneringen te blijven creëren”, zegt Haenen over zijn aanstelling.

De nieuwe directeur van Château Neercanne werkt sinds 2015 bij Oostwegel Collection. Hij begon als medewerker bediening bij Château St. Gerlach en groeide door naar de functie van medewerker reserveringen, guest relations coördinator. Sinds december 2017 werkt hij als manager van Bistrot de Liège.

De benoeming van de pas 28-jarige Haenen past in de bij Oostwegel Collection geldende traditie om jong talent een kans te geven. ,,Wij vinden het geweldig dat wij Pierre hebben benoemd als directeur/gastheer van Château Neercanne”, zegt directeur business development Camille Oostwegel jr. ,,Het is een heel mooi voorbeeld van hoe onze ‘Talent Factory’ de loopbaanroutes van onze medewerkers vormgeeft. De ambitie, creativiteit, commercialiteit en verbindende kwaliteiten van Pierre maken hem de juiste persoon voor deze functie. Ik kijk ernaar uit om samen met hem te bouwen aan de toekomst van Neercanne en daarmee ook aan Oostwegel Collection.”

Lees het artikel over Peter Harkema’s afscheid hier.

________________________________-
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.