Home > Business > Parkstad Culinair

Parkstad Culinair

Op 11, 12, 13 september vindt de 3e editie plaats op het Pancratiusplein te Heerlen.

Food, Drinks, Experience, voor elke doelgroep dat is Parkstad Culinair!

Geniet tijdens Parkstad Culinair van Bella Italia, Limburgse streekgerechten, hippe burgers,  Cubaans georiënteerde gerechtjes, Franse cuisine of een heerlijk stukje verse vis bereidt in de Josper oven. Maar ook voor een  lekker glas Alfa bier, een mooi glaasje wijn en heerlijke Gin Tonics kunt u terecht op Parkstad Culinair.

De volgende standhouders zullen zich in een geweldige ambiance presenteren tijdens Parkstad Culinair 2015:

TRATTORIA DA PECO i.s.m. WIJNHANDEL GER KUIPERS – HAZUS SMAAK & VERMAAK

BURGERLIJK MEETS BAM- BISTRO RIMI- BRASSERIE HEY HEËLE

VILLA DE PROOSDIJ i.s.m. LA PIUMA VINI – MIRAMAR ATLANTIS LOUNGE –  BEERKOMPANIE  CHAPEAU EVENTS COMPANY – HEERLUX

Gestart wordt op vrijdag 11 september om 16.00 uur, waarna om 18.30 uur de officiële opening zal plaatsvinden! Op zaterdag 12 september is Parkstad Culinair vanaf 14.00 uur geopend en op zondag 13 september vanaf 12.00 uur. Parkstad Culinair is voor iedereen vrij toegankelijk, van jong tot oud en van individu tot groep

Op vrijdag en zaterdag zorgt het unieke Piano Meets DJ concept van Suit & Tie’s Events voor de ultieme beleving, verder zal Dj Dominique (Overtime NL) op zaterdagavond zijn muzikale kunsten vertonen. Op zondagmiddag zorgt het Italiaanse duo  We Two voor een heerlijke ambiance en zondagavond zal de Belgische PGB band de harten van velen stelen. Het gevarieerde muzikale programma en de prachtige transparante overkapping in combinatie met het sfeervolle interieur zorgen voor de ultieme beleving!

Op zaterdag en zondag middag kunt op het midden plein een masterclass volgen gegeven door de standhouders van Parkstad Culinair, deze wordt ondersteund door de Hanos.

Verder is op zondag 13 september om 14.00 uur de presentatie van het kookboek KOELPOT . Sinds de mijnbouw leven er veel verschillende culturen en nationaliteiten in de Oostelijke en Westelijke Mijnstreek. De Eetkamer van de Wijk heeft dit smakelijke verleden weten te vangen in 33 bijzondere recepten, élk met een persoonlijk verhaal.  De Koelpot en het project Eetkamer van de Wijk zijn initiatieven van Stichting HeerlensDNA i.s.m. M2015 Jaar van de Mijnen.

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu