Home > Branded content > Osseforth blaast voormalige Peppermill nieuw leven in

Osseforth blaast voormalige Peppermill nieuw leven in

Het originele interieur van The Peppermill is zoveel mogelijk intact gelaten.

The Peppermill in Heerlen, de voormalige megadiscotheek op het tussen Heerlen en Kerkrade gelegen industrieterrein de Beitel, heeft een prachtige herbestemming gekregen. In een van de vleugels van het complex dat tot een paar jaar geleden onderdak bood aan de bekendste uitgaansgelegenheid van Zuid-Limburg, is sinds dit voorjaar de derde locatie van Osseforth Rijopleidingen gevestigd. Osseforth, een van Limburgs grootste rijscholen (en de grootste motorrijschool) bestaat dit jaar precies veertig jaar. Dus was het op 16 juni dubbel feest tijdens de officiële ingebruikname van het pand. Zo’n tweehonderd gasten waren naar ‘The Peppermill’ gekomen om directeur Frank Osseforth en zijn echtgenote Lara te feliciteren met de uitbreiding van het bedrijf.

De nieuwe locatie vormt naast de hoofd-vestiging op het Businesspark Stein in Elsloo en een vestiging in Maastricht, de derde belangrijke uitvalsbasis van Osseforth Rijopleidingen. De voornaamste activiteit in Heerlen is het gebruik van de parkeerplaats als afgesloten motoroefenterrein. Deze is 8000 vierkante meter groot. Hier worden ook de motorexamens afgenomen. Het originele interieur van The Peppermill is zoveel mogelijk intact gelaten: de bar in het opgeknapte deel fungeert vanaf nu als ontvangstruimte voor leerlingen. Het hoge podium met de DJ Booth wordt gebruikt als kantoorruimte. Frans Osseforth nam het bedrijf – destijds met zes auto’s – in 1993 over van zijn vader. Anno 2017 rijden er in totaal dertig Osseforth-wagens rond en staan er 59 mede-werkers op de loonlijst.

  • Osseforth opleidingen
  • Heerlen-Kerkrade
  • Beitel 94, 6422 PB Heerlen
  • Telefoon: 045-7078015
  • E-mail: opleidingen@osseforth.nl
  • Whatsapp: 06-46204761
  • www.osseforth.nl
show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.