Home > Business > One Two Go: grenzeloze gala-avond in La Butte aux Bois

One Two Go: grenzeloze gala-avond in La Butte aux Bois

La Butte aux Bois in Lanaken was op Black Friday het toneel voor de gala-avond van One Two GO. Dit grenzeloze netwerkinitiatief, bestaande uit ondernemers uit zowel Nederlands- als Belgische-Limburg, zit sterk in de lift. Afgelopen jaar zijn er veertig nieuwe leden toegetreden.

De mix van beide Limburgen blijft een grote troef. ,,Grenzeloos ondernemen is grenzeloos netwerken”, aldus initiatiefnemer Armand Vliegen.

Caroline Hermans fungeerde tijdens het gala als gastvrouw. Ook Susanne Scheepers, die afgelopen zomer aantrad als burgemeester van Simpelveld, richtte het woord tot de gasten. Zij volgde daarmee haar collega’s uit Lanaken, Riemst, Maasmechelen en Maastricht, die eerder spraken tijdens een gala-avond van de netwerkclub.

Dit jaar brengt het netwerk nog een bezoek aan de ‘vurige stad’ Luik op 15 december. Op 10 januari is er een nieuwjaarsreceptie en -diner in het Maastrichtse restaurant Bouchon d’en Face.

Kijk voor meer informatie over het initiatief en de activiteiten die het gezelschap onderneemt op one-two-go.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.