Home > Branded content > Onbezorgd en beschut genieten van de zon nog nooit zo fijn

Onbezorgd en beschut genieten van de zon nog nooit zo fijn

Terwijl de meesten de tuin rond deze tijd van het jaar klaarmaken voor de eerste zonnige dag, zijn ze bij Gehlen zo’n 365 dagen per jaar bezig met de zon, zelfs als deze niet schijnt. Als kwaliteitsleverancier op het gebied van onder andere binnen- en buitenzonwering voorziet Gehlen particulieren, bedrijven en organisaties van gedegen advies en draagt zorg voor montage van zonwering en ook garage- en bedrijfspoorten.

Huis en tuin
Schitterende kleuren, strakke eigentijdse vormgeving, duurzame materialen en technische perfectie. Voor de particuliere partner biedt Gehlen geavanceerde zonweringsystemen, die functioneel zijn en tegelijk een fraaie eyecatcher vormen in en aan je huis. Gehlen volgt de trends op de voet, denkt mee en neemt de service en het onderhoud na aankoop van deze producten graag uit handen. Dit zorgt ervoor dat de houdbaarheid van de zonwering of poort aanzienlijk wordt verlengd. Onbezorgd en beschut genieten van de zon was nog nooit zo fijn!

Kantoor en klaslokaal
Stel je voor: jij wil van de zonnestralen genieten terwijl je collega in de kamer naast je (in hetzelfde kantorenpand of schoolgebouw) diezelfde zonnestralen liever buitensluit, maar jullie maken gebruik van hetzelfde systeem dat automatisch reageert op de hoeveelheid zon. Hoe handig is het dan dat de zonwering afgestemd wordt op jouw persoonlijke behoeften? En wat als een storing aan een poort al verholpen is nog voordat de werkdag begint? Dankzij het geavanceerde automatiseringssysteem waarmee Gehlen werkt, met onder andere zonwering- en daglichtregeling, is het mogelijk een systeem nagenoeg op maat af te stemmen op elke gebruiker, ook als dit er meerdere zijn in eenzelfde woon- of werkomgeving. Bovendien kunnen storingen al opgespoord worden nog voordat de gebruiker hinder ondervindt.

Duurzaam en innovatief
Naast het leveren van losse zonweringsproducten, deuren en poorten, zien we Gehlen tegenwoordig steeds vaker als partner bij grote projecten. Hier werken ze samen met bijvoorbeeld een kozijn- of bouwbedrijf. Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking met het Limburgse ecologisch bouwbedrijf Living Sequoia. Zij maken onder andere voorgevels van eerlijk hout, waarbij Gehlen de zonwering verzorgt. Deze samenwerking zorgt ervoor dat een complete voorgevel, inclusief zonwering, direct kan worden geplaatst. Door deze diensten te koppelen kan een project sneller worden gerealiseerd en is integratie van binnen- en buitenzonwering, deuren en poorten met de bijbehorende techniek nog beter mogelijk.


Gehlen werd opgericht in 1981 door de broers Ger en John Gehlen. Inmiddels heeft de tweede generatie in de personen van Gaston en Janice Gehlen het stokje overgenomen. Je vindt het hoofdkantoor van Gehlen aan het Fischerpad 101 in Sittard. Kijk voor meer informatie op gehlen.nl

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu