Home > Business > Olivier Paquay opent marketing communicatiebureau Fama Volat Maastricht

Olivier Paquay opent marketing communicatiebureau Fama Volat Maastricht

Het creatieve netwerk Fama Volat opent deze week een kantoor in Maastricht. Met deze nieuwe vesting erbij telt het marketing communicatiebureau nu zes vestigingen in Nederland. Het nieuw kantoor aan de Markt biedt regionaal talent de mogelijkheid om in de eigen omgeving aan de slag te gaan.

Managing Partner en creatief eindverantwoordelijke Olivier Paquay zal Fama Volat Maastricht de komende maanden vorm geven. Oprichter van Fama Volat, Thomas Creemers, is verheugd met de Limburgse vestiging en met de toetreding van Paquay tot het partnernetwerk: „Onder leiding van Olivier voegt Fama Volat een groot Limburgs netwerk toe. Door zijn achtergrond in FMCG (producten met een korte levensduur en een snelle omloop), media en agency-ervaring bij werkgevers als Heineken en Mediahuis Nederland heeft hij veel ervaring in het ontwikkelen van sterke merken en creatieve campagnes”.

Bedrijven en organisaties kunnen bij Fama Volat Maastricht terecht voor creatieve oplossingen op het gebied van positionering, PR en communicatie campagnes. Het bureau werkt voor zowel klanten in Limburg als in de rest van Nederland. Olivier Paquay: „ Ik heb enorm veel zin om dit bureau op te bouwen en mijn kennis en ervaring toe te passen om spraakmakende campagnes voor onze klanten te realiseren. We zijn naarstig op zoek naar creatief talent en communicatie experts die zich willen ontwikkelen met spraakmakend werk en creatieve marketingoplossingen”.

Fama Volat heeft een landelijke spreiding en unieke profielen per vestiging: Eindhoven (positionering en spraakmakende campagnes), Tilburg (creëert verrassende digitale ervaringen en content), Amsterdam (focus op experience), Den Bosch (combineert wetenschap en creatie met focus op strategie en onderzoek), en Utrecht( focust op Business Innovation & Concepts). Omdat klanten gebruik kunnen maken van de kennis en kunde van alle vestigingen heeft Fama Volat een unieke positie gecreëerd en prijswinnend werk afgeleverd.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.