Home > Business > Nieuwe vestiging Bakkerij Paulissen in Vaals

Nieuwe vestiging Bakkerij Paulissen in Vaals

Bakkerij Paulissen opent dit voorjaar haar tiende bakkerswinkel in Vaals. Het familiebedrijf, opgericht in 1981, laat zo opnieuw zien een toegankelijke, eigentijdse en ambachtelijke bakker te zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in Zuid-Limburg.

De broers Tom en Luc Paulissen vormen samen de directie van het Maastrichtse bakkersbedrijf, dat bekend staat om haar Limburgse boterbroodjes. Ze hopen met de uitbreiding op verdere naamsbekendheid in de regio Zuid-Limburg. De overige negen bakkerijen liggen in Maastricht en omstreken, door een vestiging te openen in Vaals, breiden ze dat gebied uit. Het filiaal in Vaals wordt een herkenbare, moderne bakkerswinkel met een winkelconcept dat zich kenmerkt door een open en uitnodigend karakter en semi-zelfbediening. Net als in de huidige negen bakkerswinkels in Maastricht en omstreken kan er geproefd, geroken en ervaren worden wat vers is. Variatie, verrassing en veelzijdigheid staan hierbij centraal.

Luc & Tom Paulissen

Naast brood, broodjes, gebak en hartige snacks zullen de Limburgse vlaaien en het bekende Limburgse boterbroodje er een prominente plek krijgen. Ook kan er een kop koffie bij een lekkernij uit de oven geproefd worden. De ruime bakkerswinkel aan de Maastrichterlaan 34A is gevestigd in het voormalige winkelpand van Bakkerij Nobis. Op deze manier zet Bakkerij Paulissen, onder het motto ‘De bakker van vroeger, anno nu’, de traditie van het ambacht voort in Vaals.

De opening van de tiende bakkerswinkel van Bakkerij Paulissen in Vaals gebeurt met een duidelijke ambitie en visie op de toekomst. Tom: „We willen graag nog bekender worden in de regio Zuid-Limburg en spreiding van ons merk bewerkstelligen.” Groeien doet Bakkerij Paullissen wel op verantwoorde wijze, door goed te luisteren naar de klanten én medewerkers. „Als familiebedrijf kijken we namelijk niet alleen naar volgend jaar, maar ook naar het jaar daarna én het jaar dat daarop volgt”, vult Luc aan.

In de centrale bakkerij in Maastricht Randwyck worden alle producten uit het assortiment van Paulissen vers gebakken. Van hieruit levert de bakkerij aan al haar bakkerswinkels. Deze liggen verspreid over Maastricht, Cadier en Keer, Stein en Gulpen. „Wij vinden dat vers kwalitatief goed brood en banket voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bakken we in onze centrale bakkerij met alleen de beste grondstoffen. Onze producten worden met veel aandacht bereid. Ook online zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar,” aldus Tom Paulissen. Ook supermarkten en andere horecagelegenheden worden vanuit deze centrale bakkerij voorzien.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.