Home > Business > Nieuw ING Huis Vrijthof Maastricht geopend

Nieuw ING Huis Vrijthof Maastricht geopend

Na maandenlang in de steigers te hebben gestaan en ingepakt te zijn in een oranjekleurig doek, vond maandagochtend de officiële opening plaats van het ING Huis Maastricht, gelegen aan het Vrijthof. Frans Bastiaens, wethouder van organisatie, sociale zaken, ouderenbeleid en cultuur, verrichtte de symbolische openingshandeling met het doorknippen van een oranje lint.

ING noemt zijn gerestylde kantoren bewust geen ING Kantoren meer, maar ING Huizen. Een van de redenen daarvoor is dat de nieuwe inrichting inderdaad ook in vrijwel niets meer lijkt op die van een traditioneel kantoor. ING wilt met de nieuwe invulling vooral de nadruk leggen op zijn regionale functie als ontmoetingsplek, waar je ervaringen kunt uitwisselen, inspiratie kunt opdoen en van anderen kunt leren.

Geld ophalen of geld storten is niet meer mogelijk. Daarvoor zijn er in de stad de diverse gele ‘geldmaten’. In het nieuw ING Huis is wel alle tijd en ruimte voor het inwinnen van persoonlijk advies over zakendoen en of het bespreken van kwesties rond vermogen of wonen.

In verband met de nog altijd geldende Covid-maatregelen, kende de openingsceremonie een beperkte opzet. Het feestje ging wel gepaard met de ontvangst van een team bestaande uit een twintig ING-renners. Zij waren vertrokken vanaf het ING Huis Groningen, om rond het middaguur per benenwagen te arriveren bij het zuidelijkst gelegen ING Huis van het land. De renners hebben een geldbedrag ingezameld voor onder meer de Stichting Kika, dat fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker. De hoogte van het bedrag wordt later bekendgemaakt.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistieken, marketing cookies accepteren.
hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu