Home > Auto's > Netwerken tijdens 26ste editie InterClassics Maastricht

Netwerken tijdens 26ste editie InterClassics Maastricht

Van 10 tot en met 13 januari 2019 wordt in MECC Maastricht de 26ste editie van InterClassics Maastricht gehouden. De grootste Classic Car Show van de Benelux laat steeds meer zijn sporen na in de Limburgse hoofdstad. Met driehonderd exposanten en bijna 35.000 bezoekers, onder wie een groot aantal kopers, is InterClassics Maastricht van economisch toegevoegde waarde voor de stad. Hotels en restaurants zijn prima bezet.

Het bedrijfsleven wil zich steeds vaker op allerlei manieren verbinden aan de exclusieve beurs. In de komende editie is het voor bedrijven voor het eerst mogelijk om in hoogwaardige business lounges met hun relaties nog intenser de unieke beleving van InterClassics Maastricht mee te maken.

InterClassics Maastricht − na TEFAF de grootste beurs van MECC Maastricht − kent een bijzondere ambiance en ontspannen sfeer. Dat valt goed in de smaak van het Zuid-Limburgse bedrijfsleven dat de beurs ziet als gelegenheid om bijzondere netwerk-bijeenkomsten voor bestaande relaties en nieuwe contacten te houden. „Bedrijven tonen toenemende interesse in de zakelijke en commerciële mogelijk-heden van de beurs,” zegt Erik Panis, Manager Inter-Classics. „Het concept van de InterClassics business lounges sluit dan ook prima aan bij deze wens: de suites grenzen direct aan de beursvloer, bieden optimale privacy en kunnen culinair op elk gewenst niveau worden ingevuld. Alles is bespreekbaar. Des-gewenst kan er aanvullend een bedrijfsborrel op de beursvloer met een exclusieve rondleiding op het themaplein worden gehouden.”

La Grandezza della Lancia
Tijdens de 26ste editie van InterClassics Maastricht staat de geschiedenis van het Italiaanse merk Lancia centraal. In samenwerking met Lancia Club Nederland en België, diverse musea en ook particulieren zullen op het showplein circa 25 exclusieve Lancia’s uit de meer dan honderd jaar rijke geschiedenis van het merk worden gepresenteerd. Maar er is veel meer moois te bewonderen. De driehonderd aanwezige standhouders bieden de mooiste klassiekers van alle gerenommeerde automerken te koop aan. InterClassics Maastricht staat immers bekend als een echte handelsbeurs. Deelnemers en bezoekers komen met name uit Nederland, België en Duitsland, maar ook uit Engeland, Frankrijk, Italië, Tsjechië en de Scandinavische landen.

Exclusieve TopMobiel Preview Night
Wie wil kan al op woensdag 9 januari, de avond voor de opening van de beurs, opgaan in de sfeer van InterClassics Maastricht tijdens de TopMobiel Preview Night. Erik Panis: „Dit is een exclusieve avond voor genodigden en deelnemende bedrijven. Deze avond is uitgegroeid tot een geliefd netwerkevent waar de gasten te midden van klassieke topstukken van de beurs worden getrakteerd op een hoogwaardige culinaire avond die wordt verzorgd door Servais Tielman en Edwin Soumang, chefs van de respectievelijke sterrenrestaurants Cucina del Mondo in Heerlen en ONE in Roermond.”

Goede doel
Het goede doel dat de komende editie aan de TopMobiel Preview Night van InterClassics Maastricht is gekoppeld, is Stichting Lymph&Co. Deze stichting is opgericht door Prins Bernhard van Oranje en bevordert onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Tijdens de TopMobiel Preview Night wordt een tombola gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan Lymph&Co. Erik Panis: „De vorige keer is er voor de goede doelen Kankeronderzoekfonds Limburg en de Quiet Community Maastricht € 17.000 bij elkaar gebracht; er ligt een mooie uitdaging om dat bedrag te overtreffen. Prins Bernhard heeft toegezegd om de cheque persoonlijk in ontvangst te komen nemen. Dat vinden wij heel bijzonder.”

Er zijn legio mogelijkheden voor bedrijven om deel uit te maken van InterClassics Maastricht. Zoals het houden van een nieuwjaarsborrel, presentatie, vergadering of netwerkbijeenkomst! De business lounges zijn gedurende alle dagen van de beurs beschikbaar, maar donderdag 10 januari is beslist een aanrader. Donderdag wordt ook wel de Preview Day genoemd, omdat deze eerste dag van de beurs een wat exclusiever karakter kent. Toegangskaarten zijn dan iets duurder waardoor potentiële kopers meer op het gemak kunnen rondkijken en in relatieve rust kunnen kopen.

Sponsor
Bedrijven kunnen zich ook als sponsor verbinden aan InterClassics Maastricht. Assurantiebemiddelaar Assicuro Private Insurance en verzekeringsmaatschappij CHUBB zijn de title sponsors van de beurs. Daarnaast zijn ook RSM (accountancy en belastingadvies) en GASSAN (juwelier) de hoofdsponsors. Erik Panis: „De zakelijke en commerciële mogelijkheden van de beurs worden steeds meer benut. De beurs en haar doelgroep kan interessant zijn voor een aantal bedrijven in specifieke branches. Denk aan de bank- en verzekeringswereld, maar natuurlijk ook de autobranche en luxe lifestyle-producten. Ook voor sponsoren zijn er diverse mogelijkheden.”

Veiling
Een ander highlight tijdens de beurs is de veiling, georganiseerd door het prestigieuze Britse veilinghuis Coys Europe dat gespecialiseerd is in historische automobielen. Vijftig klassiekers, die Coys Europe inbrengt, worden op zaterdag 12 januari geveild.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op met:

Raymond Mingels
Product Manager InterClassics
+ 31 (0) 651 35 87 42
raymond.mingels@mecc.nl

Erik Panis
Manager InterClassics
+ 31 (0) 620 88 60 94
erik.panis@mecc.nl
www.interclassicsmaastricht.nl
interclassics@mecc.nl

Bezoekadres:
MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastrich

__________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu