Home > Branded content > My HBM: Verstopt talent zichtbaar maken

My HBM: Verstopt talent zichtbaar maken

Persoonlijk en zakelijk succes begint vaak met het antwoord op de vraag: ‘Waar ligt mijn unieke talent en op welke plek in deze wereld kom ik het beste tot mijn recht?’. My HBM Assessment helpt sollicitanten en werknemers met het antwoord op deze vraag en voorkomt dat de werknemer, maar ook de werkgever kostbare tijd verliest door keuzes te maken die niet bij hem of haar of het bedrijf passen.

Werkgeluk
Anouk Wauthlé van My HBM: “Onze missie is om bij te dragen aan vermindering van burn-out en vermeerdering van werkgeluk op de werkvloer door verstopt talent zichtbaar te maken middels traditionele, vernieuwende en onderscheidende testmethoden. Enerzijds door het ontdekken van zijn of haar talenten, anderzijds door het ontdekken van ‘aangeleerd’ of ‘aangepast’ gedrag. Met behulp van wetenschappelijk gevalideerde methodieken, de ACT-talentenscan en technieken uit de luchtvaart krijgen we zicht op de mens achter de testen. Dat maakt dat de combinatie van iemands persoonlijkheid, IQ, EQ, onbewuste drijfveren en talenten betekenis krijgt. We maken verbinding en raken mensen in de kern om hun verhaal te kunnen begrijpen en te verbinden aan alle uitkomsten van de testen. Competenties zijn belangrijk, maar het allerbelangrijkst is of iemands houding en persoonlijkheid van nature matcht met de cultuur van het bedrijf.”

Duurzame match
Anouk Wauthlé: “De uitkomsten vertalen we door een positief advies te geven over de voorliggende functie, door te beschrijven dat er wellicht een beter passende ‘next step’ is en welke ontwikkelingen de kandidaat moet doormaken om daar te komen. Tevens kunnen deze uitkomsten voor de werkgever een startpunt zijn voor het maken van een ontwikkelplan voor zijn of haar werknemers. Ook kan het bijdragen aan het maken van een juiste keuze uit de voorgedragen sollicitanten. Het vergroot de kans op werkgeluk en succes, maar ook op een duurzame match tussen de mens en de functie. Daarmee kan verlies van tijd, geld en werkplezier worden voorkomen.”

My HBM Assessment is een landelijk actief assessmentbureau dat assessments op maat en locatie verzorgt en wordt aangestuurd door Anouk Wauthlé uit Maastricht en Rieteke Nijhof uit Amsterdam, met commerciële ondersteuning van Lonneke Scheijvens.

My HBM Assessment
Milaanstaat 200
6135 LH Sittard
+31 (0)6 51 80 79 07

____________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu