Home > Branded content > MVV verbindt en verbroedert

MVV verbindt en verbroedert

De ster van MVV straalt. Bevlogen vertellen directeur Paul Penders en commercieel directeur Reginald Thal welke maatschappelijke betekenis de club in Maastricht en omgeving heeft. „MVV bestaat al 116 jaar en is een monument,” zegt Thal. „Niet alleen een monument in de stad, maar ook een gekend begrip – een bekend merk – in heel Nederland.” Wie MVV zegt, zegt Maastricht. Een stad die bij iedereen positieve gevoelens oproept. Met vereende krachten is de club een huis aan het bouwen waar supporters en sponsoren zich thuis en plezierig voelen. Waar ze zien dat er iets gebeurt. MVV wil mensen entertainen, nadrukkelijk verbinden en als rolmodel fungeren voor de jeugd. Het gaat goed met de club. De aanhang is hondstrouw, iedere thuiswedstrijd wordt bezocht door bijna 5.000 toeschouwers, het sponsorenbestand van ruim tweehonderd groeit wekelijks, én de club is schuldenvrij en heeft een positief eigen vermogen. Paul Penders: „MVV is diep geworteld in de Maastrichtse gemeenschap en omliggende regio. Wij investeren iedere dag in de relatie met de stad, de regio en het bedrijfsleven. We verbinden door middel van voetbal. Sport verbroedert, daar geloven we hier heilig in.”

Reginald Thal (links) en Paul Penders (rechts)

Partnerships
Sponsoren heten bij MVV partners waar de club partnerships mee aangaat. Om het in de woorden van Thal te zeggen: de club wil haar partners zo goed mogelijk soigneren. Dat gebeurt tijdens de thuiswedstrijden en tal van andere bijeenkomsten en evenementen die in het stadion worden georganiseerd. „We willen onze partners kennen en daarvoor doen we alle moeite, zodat we hen kunnen ondersteunen bij het invullen van hun behoeftes. Wij doen er alles aan om aan het verwachtingspatroon van onze partners te voldoen. Dat is een reis waarop we iedereen mee-nemen, die tijd vraagt en waar we iedere dag aan werken.”

Maatschappelijke rol
MVV hecht grote waarde aan haar maatschappelijke rol en daarvoor krijgt de club veel waardering van de overheid, de politiek en het bedrijfsleven. De club besteedt onder andere veel aandacht aan het bestrijden van overgewicht bij kinderen. Spelers en staf bezoeken scholen om kinderen bewust te maken van het belang van een gezonde leefstijl. De jeugdelftallen dragen shirtreclame met ‘Drink water’, de familietribune is rookvrij. Ook het bedrijfsleven is geïnteresseerd, want werkgevers hebben behoefte aan vitale medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn. MVV kan hierin stimuleren, want zeggen Thal en Penders: MVV is meer dan een voetbalclub!

Stichting MVV
Postbus 4444
6202 ZV Maastricht
Bezoekersadres Geusseltweg 11
6225 XS Maastricht0
43 352 57 57
www.mvv.nl

________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu