Home > Business > MKB Limburg luidt de zomer in

MKB Limburg luidt de zomer in

Zo’n 200 Limburgse ondernemers zich dinsdag tijdens de zomerbarbecue van MKB Limburg, bij Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. Met dit evenement biedt de netwerkorganisatie haar leden een laatste mogelijkheid om elkaar voor de zomerstop in een informele setting te ontmoeten.

Na het welkomstwoord van voorzitter Martijn van Helvert, was er de mogelijkheid voor een rondvaart over de Maas, met de boten van Rederij Stiphout. Uiteraard was er ook een groot scherm voorzien om de prestaties van het Nederlands elftal te volgen. Veel aanwezigen hadden ook gehoor gegeven aan de oproep om een oranje touch aan hun outfit te geven.

Aansluitend verzorgde Van Melick catering een smaakvolle barbecue. De klinkende overwinning van het Nederlands elftal op Roemenië (3-0) natuurlijk extra bij aan de sfeer.

De Businessclub van MKB Limburg is – volgens eigen cijfers – sinds de coronaperiode gegroeid naar de grootste netwerkclub van Limburg.

Wij maakten bijgaand fotoverslag.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.