Home > Business > Mestrini Maastricht breidt uit!

Mestrini Maastricht breidt uit!

Auteur: Jo Cortenraedt

Het in Wyck gelegen Mestrini vierde afgelopen weekend feest vanwege een aantal nieuwe ontwikkelingen. Nog niet zo lang geleden werd het aanbod oogonderzoeken van de Maastrichtse brillenzaak al uitgebreid. Inmiddels is er ook een open atelier ingericht waar bezoekers van de winkel het ambacht van het bedrijf kunnen aanschouwen, en dat moest gevierd worden.  

Behalve ambacht, zijn zorg en aandacht, en innovatie en vooruitgang kernwaardes van Mestrini. Deze kernwaardes staan centraal in de nieuw ingerichte winkel. Ook werd er een Zeiss – Visufit aangeschaft. Dit unieke, specialistische apparaat gebruikt 9 camera’s en 45 miljoen focuspunten om een 180 graden beeld van de gezicht te vormen. Hierdoor kunnen nieuwe brillenglazen nog nauwkeuriger gecentreerd worden. Zo is men verzekerd van de aller beste zichtoplossing. Mestrini Maastricht is de eerste Nederlandse brillenzaak die met die staaltje fijne techniek aan de slag gaat.

Onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door Mestrini Culinario en Smores Chocolatier, werden de vernieuwingen bij Mestrini nader belicht voor de klanten. Het hele team van Mestrini, dat maar liefst 17 collega’s telt onder wie  6 gediplomeerde optometristen, gaf uiteraard acte de présence.

Als speciale actie biedt  Mestrini haar klanten bij aanschaf van een multifocale bril met  Zeiss individual glazen* t.w.v. €300,-, een Zeiss Terra Pocket verrekijker cadeau. Deze actie loopt t/m 31-01-19

 

__________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu