Home > Business > MECC Maastricht: The best is yet to come

MECC Maastricht: The best is yet to come

Auteur: Xavier Cortenraedt

De komende twee jaar gaat MECC Maastricht flink upgraden en uitbreiden. In opdracht van het Maastrichtse congres- en expositiecentrum volgen we, middels maandelijkse afleveringen, de ontwikkelingen van het project en de vooruitgang die daarbij wordt geboekt. In de maandelijkse videoverslagen geven we een inkijkje in de verbouwingswerkzaamheden, hebben we gesprekken met betrokkenen en lichten we, waar dat mogelijk is, een tipje van de sluier op wat betreft het uiteindelijke resultaat.

In de eerste aflevering zijn we aanwezig bij het officiële startschot: de onthulling van het bouwbord. We spreken met Rob van der Wiel (directeur van MECC Maastricht), Eric Smeets (directeur Mertens Bouwbedrijf), John Aarts (Wethouder Vastgoed en Hospitality Maastricht) en Joost van den Akker (Gedeputeerde Economie Provincie Limburg). Daarnaast tonen we al enkele animaties van het eindresultaat. 

De afleveringen worden geproduceerd door Chapeau Content Creators, de content productieafdeling van Chapeau. 

_________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.