Home > Business > Margo de Kock directeur ECI cultuurfabriek

Margo de Kock directeur ECI cultuurfabriek

Margo de Kock wordt de nieuwe directeur ECI cultuurfabriek in Roermond. Zij neemt per 1 oktober de dagelijkse leiding van het cultuurhuis over. Margo de Kock is nu directeur van het Ronald McDonald Huis Maastricht, waar ze de afgelopen zestien jaar werkte. Daarvoor werkte zij in uiteenlopende functies voor MIK Kinderopvang en Maastricht UMC+. Ook vervulde zij diverse rollen in de cultuursector, onder andere als adviseur in Cultuurtank Limburg en als bestuurslid van het Pesthuys Podium. Op haar LinkedIn-pagina noemt ze haar vertrek naar Roermond ‘een grote stap naar een andere sector waar mijn hart ligt: die van kunst en cultuur.”

De Kock zegt in ECI cultuurfabriek veel dezelfde waarden te herkennen als in haar huidige werkplek. ,,Beide organisaties willen een gastvrij thuis zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond, overtuiging of afkomst.”

In het monumentale fabrieksgebouw aan de Roer gebouw bevinden zich niet alleen alle kunstdisciplines waar ze van houdt onder één dak, maar wordt ook de basis voor heel veel (jonge) mensen gelegd om te leren kijken én maken, laat de nieuwe directeur in een toelichting weten. ,,Ik zie er enorm naar uit om op die prachtige plek te gaan werken.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu