Home > Business > Manon Beerten nieuwe marketingdirecteur Voka – KvK Limburg

Manon Beerten nieuwe marketingdirecteur Voka – KvK Limburg

Manon Beerten (30) is de nieuwe directeur marketing en communicatie bij de Belgisch-Limburgse werkgeversvereniging Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Zij volgt in die functie Sofie Bockaert op. Beerten gaat per 18 januari aan de slag.

De uit Zonhoven afkomstige Manon Beerten studeerde bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven. Daarna kwam ze in dienst bij de Kinepolis Group, een Belgische bioscoopketen die actief is in negen landen, waaronder de VS en Canada. Daar bepaalt ze als marketing support manager de marketingstrategie voor Kinepolis Group.

Na haar overstap naar Voka – KvK Limburg als directeur marketing en communicatie, maakt ze deel uit van het directieteam, samen met gedelegeerd bestuurder Johann Leten en de directeuren Ann Huveners, Axelle Henrard, Cathérine Dreesen, Hans Similon en Kris Claes.

Voka – Kamer van Koophandel Limburg is ingenomen met de komst van van Beerten. ,,Als werkgeversorganisatie laten we de stem van onze ondernemers horen. Zij verdienen aandacht van overheden en stakeholders, maar eveneens erkenning van de buitenwereld”, aldus bestuursvoorzitter Johann Leten. ,,Manon zal met haar ervaring bijdragen aan een gerichte communicatie- en marketingstrategie om onze leden-ondernemingen op de best mogelijk manier in de kijker te zetten en te ondersteunen.“

Voka – Kamer van Koophandel Limburg is een invloedrijke speler in de Limburgse economie. De organisatie telt 3.100 leden en is daarmee goed voor meer dan 75 procent van de private werkgelegenheid in Belgisch Limburg.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu