Home > Business > Makelaarsportal 11-03

Makelaarsportal 11-03

Chapeau lanceert in samenwerking met diverse topmakelaars vanaf heden het Chapeau Euregionaal Makelaarsplatform.

Woonhuis Berghof

Op een goede locatie gelegen royale vrijstaande instapklare en architectonisch zeer mooie woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, oprit en mooi aangelegde tuin. Geheel nieuw gebouwd in 2008 en afgewerkt met duurzame en luxe materialen. De woning was genomineerd voor de Victor de Stuersprijs! (zie verder in de tekst) Door het invallend licht rondom een genot om te leven en te wonen!

Typering:
In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Amby, ligt op ca. 4 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain:
Kelder 1 (4,88 x 5,33) met toegang voor de stalling van fietsen en opstelplaats voor de c.v. combi ketel (eigendom 2008) kelder 2/overloop (5,9 x 1,85).

Begane grond:
Overdekte entree, entree met taatsdeur en vaste kastenwand, meterkast, wandcloset met fonteintje, studeerkamer (3,65 x 3,3), wasruimte (3,65 x 1,43) alwaar aansluiting wasmachine en droger, via de overloop en riant trappenhuis te bereiken: zitkamer (5,35 x 4,9) met gas open haardpartij, leefkeuken (5,35 x 4,5) alwaar moderne aanrechtcombinatie v.v. stoomoven, combi magnetron/oven, koelkast, spoelbak, 4 pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, natuurstenen aanrechtblad en cooker, tuin met terrassen op het zuiden en het westen, te bereiken via diverse schuifpuien vanuit de woonkamer en de leefkeuken, oprit/parkeerplaats.

De vloeren op de begane grond zijn gepolijste betonvloeren.

1e verdieping:
Ruime overloop, ouderslaapkamer (circa 19 m2) met waskoker, aangrenzende badkamer (3,75 x 2,08) alwaar ligbad, inloopdouche en 2 vaste wastafels, 2e badkamer (1,8 x 1,8) alwaar douche en 2 vaste wastafels, separaat wandcloset, overloop met vaste kastenwand, slaapkamer 2 (2,9 x 3,7) met vaste kastenwand, slaapkamer 3 (2,9 x 3,6) met vaste kastenwand, slaapkamer 4 (3,7 x 3,5) met vaste kasten wand, bergruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2008
Perceeloppervlakte: 457 m2
Woonoppervlakte: ca. 210 m2; inhoud: ca. 945 m3
De woning is v.v. dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing.Tevens is de gehele woning voorzien van vloerverwarming.
Aanvaarding: eind 2014

Woonhuis Berghof gelegen aan de Baanderthoeve 22 in Maastricht was genomineerd voor de Victor de Stuersprijs. De Victor de Stuersprijs wordt toegekend aan een architect, opdrachtgever of instelling die zich in het bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van de hedendaagse architectuur of de monumentenzorg. Volgens het juryrapport is met deze woning optimaal ingespeeld op de stedenbouwkundige setting.  Geslotenheid en openheid zijn nauwkeurig bepaald en afgestemd op de omgeving en het gebruik. De woning bezit een authentieke architecturale vormgeving met een bijzondere plastiek. Het materiaal en kleurgebruik is passend bij deze architectuur, waarbij de detaillering zeer zorgvuldig en afgestemd is op de specifieke materiaaltoepassingen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Ouesyyu7beunys9i0zvmhdi4jdqjkd2z

Voor meer informatie verwijzen wij u naar:  

Tijs Hillen Makelaardij
Sint Agnesplein 5
6241 CA  Bunde

Postbus 29
6240 AA Bunde

t.: 043.3655655
f.: 043.3656050

info@tijshillen.nl
www.tijshillen.nl

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu