Home > Business > Maison Moët is officieel geopend

Maison Moët is officieel geopend

Auteur: Jo Cortenraedt

Wij bewaren goede herinneren aan Château de Saran , het eigen kasteel van het champagnemerk Moët & Chandon in het Franse Epernay, vlak onder Reims. Daar mochten we ooit dineren en overnachten met een Limburgs gezelschap. Bij de gerechten werd enkel champagne in diverse soorten geschonken.

De Nederlandse vertegenwoordiging van dit beroemde champagnehuis heeft nu voor zeven weken, tot 9 december, een soort pop up-kasteel gerealiseerd, en wel op het luxueuze landgoed Parc Broekhuizen in Leersum bij Utrecht. Dat is voor de gelegenheid omgetoverd tot een Frans kasteel.

Op de openingsparty waanden gasten zich volledig in Frankrijk. Middels een diner, een spectaculaire lichtshow en ook nog dansmuziek was de ambiance neergezet. Niet in het minst ook omdat de gasten zich voor de gelegenheid in Parijse stijl gekleed hadden.

Deze avond werd opgeluisterd door onder andere de aanwezigheid van Prins Bernhard van Oranje, de Moët & Chandon ambassadeurs – Liesbeth Rasker, Lizzy van der Ligt & Yuki Kempees, Danie Bles, Ron Simpson en Anke de Jong – Hanna Verboom, Abbey Hoes, Bella Hay, Sarah Chronis, Kay Greidanus, Jon & Carolien Karthaus en nog vele anderen. 

Maison Moët is elke vrijdag én zaterdag van 19 oktober tot 9 december voor iedereen met een reservering geopend. Daarbij worden de gasten volledig ondergedompeld in weelderige luxe waarbij klassiek en modern samenkomen tegen het indrukwekkende decor van een prachtig, uit 1408 daterend, landgoed.

Meer info via
www.maisonmoet.nl/booking

______________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu