Home > Business > Maastrichtenaar Ralph Meijs neemt zakelijk belang in LBG Hotels

Maastrichtenaar Ralph Meijs neemt zakelijk belang in LBG Hotels

De succesvolle Maastrichtse hotelgroep LBG Hotels is het nieuwe jaar begonnen met een nieuwe mede-eigenaar aan boord. Maastrichtenaar Ralph Meijs, sinds enkele jaren lid van de directie van LBG Hotels, heeft een zakelijk belang genomen in de organisatie. Daarmee gaat LBG Hotels ’een volgende fase in van groei en verdere optimalisering van de bedrijfsactiviteiten’, aldus een vanmorgen uitgegeven verklaring.

LBG Hotels heeft de afgelopen jaren een grote groei gerealiseerd met de ontwikkeling van een aantal nieuwe hotels in Nederland. Door de transactie is Ralph Meijs nu mede-eigenaar van Qbic Hotel WTC Amsterdam, Townhouse Designhotel Maastricht, Townhouse Apartments Maastricht, Hotel Mariënhage in Eindhoven, en twee nieuw te ontwikkelen hotels in Den Haag. Deze gaan naar verwachting in 2023 open.

Ralph Meijs laat weten dat met het mede-eigenaarschap van LBG Hotels voor hem ‘een lang gekoesterde wens’ is uitgekomen. ,,LBG Hotels is een hotelgroep die enkele jaren geleden de sterke ambitie heeft uitgesproken om verder te groeien binnen Nederland. Sinds enkele jaren mag ik daar mijn steentje aan bijdragen. Ik ben onder de indruk van LBG Hotels en haar medewerkers en wil samen met hen de ondernemingen verder uitbouwen.”

Volgens algemeen directeur Rino Soeters is de honger van LBG Hotels nog lang niet gestild als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe hotels. ,,We gaan de komende jaren door met bouwen. Zowel kwantitatief als kwalitatief. De rol, expertise en ervaring van Ralph is hierbij erg belangrijk en hij is dan ook de juiste persoon op de juiste plek. Wij zijn ervan overtuigd dat we klaar zijn voor de toekomst met een sterk en complementair team aan medewerkers.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu