Home > Business > Maastricht University / Limburg Innovation Challenge: Brightlands Chemelot Campus

Maastricht University / Limburg Innovation Challenge: Brightlands Chemelot Campus

Opmerkelijke innovaties, frisse ideeën en nieuw talent- dat is waar de Maastricht University Challenge en de Limburg Innovation Challenge om draaien. Dit biedt jong talent in de regio Limburg een podium om hun oplossingen voor de toekomst te presenteren en te ontwikkelen in samenwerking met toonaangevende regionale en (inter)nationale bedrijven.

Naast het genereren en lanceren van nieuwe duurzame projecten, komen studenten binnen deze competitie in contact met ervaren professionals. Hierbij krijgen belangrijke economische spelers in de regio de mogelijkheid om maatschappelijke innovaties hét nieuwste toptalent van de Limburgse Universiteit en Hogescholen te scouten.

De komende weken zullen de verschillende partners worden geïntroduceerd en krijgen we een kijkje in de keuken van deze organisaties. Vandaag starten we met Brightlands Chemelot Campus, in Sittard.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!