Home > Business > Maasmechelen Village maakt nieuwe uitbreiding bekend

Maasmechelen Village maakt nieuwe uitbreiding bekend

Het gaat goed met Value Retail Management, eigenaar van onder andere outletcentrum Maasmechelen Village. Volgend jaar breidt ‘de Village’ uit met drie nieuwe winkelpanden. Ook opent er een nieuw Outletcenter in New York. 

Dat is gisteren bekendgemaakt tijdens ‘Food en Sightseeing Tour’ in het kader van 20 jaar Maasmechelen Village. Uitgenodigd was een selecte club van mensen die ooit betrokken zijn geweest bij de bouw en ontwikkeling van het merkendorp. Het zorgde voor een hele dag animo: bubbels in ‘The Pavilion’, een rondrit met de elektrische bus langs de aangrenzende waterattractie Terhills Cable Park, iets verderop ongedwongen foodsharen in het Center Parcs Terhills Resort, om tot slot af te sluiten bij Terhills Hotel met een lekker kopje koffie.

Overal werden de genodigden gastvrij ontvangen. Opnieuw werd duidelijk dat Maasmechelen Village een heus ‘selling point’ is geworden in de regio en ver daarbuiten. Steeds meer mensen kiezen Nationaal Park Hoge Kempen en omgeving als bestemming voor een weekendje-weg, een midweek of voor een recreatief dagje uit. Ook deze winter zijn er tal van mogelijkheden. Zo pakt Center Parcs Terhills Resort dit najaar uit met een overdekte schaatsbaan en een winterbarbecue en voorziet Maasmechelen Village in een nieuwe private sale.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu