Home > Business > LWV Limburg Happening 2021 op eerste dag Limburg Leads

LWV Limburg Happening 2021 op eerste dag Limburg Leads

De LWV Limburg Happening, het jaarlijkse event voor Limburgse ondernemers, wordt dit jaar tijdens de eerste dag van Limburg Leads op woensdag 20 oktober in MECC Maastricht. Het thema dit jaar is artificiële intelligentie (AI) en meer in het bijzonder de vraag hoe ondernemers machines kunnen inzetten bij het realiseren van hun doelstellingen.

Volgens LWV Limburg zijn veel ondernemers zich nog onvoldoende bewust van de vele mogelijkheden die de technologie van de toekomst hun kan bieden. In het programma wordt daarom dieper ingegaan op de vraag hoe je als ondernemer AI beter kunt leren begrijpen, welke kansen het fenomeen creëert en hoe je AI als ondernemer succesvol in de praktijk kunt brengen.

De LWV Limburg Happening start op woensdag 20 oktober om 16.30 uur. Aansluitend vindt vanaf 19:00 uur de Limburg Leads Booster plaats, de grootste netwerkborrel van de euregio.

Ondernemers die de LWV Happening willen bijwonen kunnen zich kosteloos aanmelden via limburgleads.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu