Home > Business > La Bottega opent vergaderlocatie in hartje Hasselt

La Bottega opent vergaderlocatie in hartje Hasselt

Auteur: Dewi Andoetoe

Creatieve ideeën komen vaak tot stand in een inspirerende omgeving. Dat hebben ze bij La Bottega goed begrepen. Sinds kort stelt de modezaak in Hasselt een bijzondere ruimte ter beschikking voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, workshops, seminaries, zakendiners en recepties.

Mix van oud en nieuw
In 2009 kochten Marc Jamar en Karine Valy het gebouw van de oude Smeets Jeneverstokerij. Ze bouwden het om tot een conceptstore met veel extra voorzieningen. Behalve 2000 vierkante meter aan winkelruimte herbergt het gebouw kantoren, studentenkamers, een B&B en een bistro. Bij de grootscheepse renovatie is het industriële karakter behouden. Dat zorgt voor een verrassende mix van oud en nieuw.

Niets is standaard
De ontmoetingsruimte is gelegen op de derde verdieping. Zoals je van een trendy modezaak mag verwachten, is er veel aandacht besteed aan het interieur. Niets is standaard. De kleuren, de aankleding en het designmeubilair geven een huiselijke sfeer. De indeling is naar wens aan te passen, bijvoorbeeld een vergaderopstelling voor 16 personen, een workshopopstelling voor 25 personen of een receptieopstelling voor 60 personen.

De ruimte is rolstoelvriendelijk en is bereikbaar met de lift of trap. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig. En Bistro Bottega verzorgt met liefde bijpassende catering, van een coffee break tot een volledig diner.

Kortom, alle elementen voor een succesvolle bijeenkomst zijn hier aanwezig!

Kijk voor meer informatie op: https://www.labottega.be/nl/meet-la-bottega

La Bottega
Paardsdemerstraat
9
3500 Hasselt (België)

_____________________________
Chapeau Nieuwsbrief

Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu